Ergonomikus fekete-bordó Diablo V-COMMANDER szék - Mariti

Ergonomikus fekete-bordó Diablo V-COMMANDER szék

Ergonomikus fekete-bordó Diablo V-COMMANDER szék

DIABLO V-COMMANDER__1537 SKL2

Új termék

Diablo irodai szék fekete-bordó színben, a legjobb minőségű anyagokból készült és a legújabb trendek szerint tervezve.

RAKTÁRON - kiszállítás 24 órán belül.

176 640 HUF

Egyéb színkombinációk

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Diablo V-Commander irodai szék - fekete-bordó

Az egyedi bordó árnyalatú irodai szék azt jelenti, hogy nem kell választania az ergonómia és a szépen elrendezett belső tér között. A V-Commander modell kivételes kényelmet biztosít a munkanapokon vagy a hosszú játékidő alatt. A modern dizájn és a rendkívül eredeti színek kombinációja mindig minden tekintetben működik.


ELEGÁNS BURGUNDY AKCENT
A V-Commander irodai szék kialakítása és megjelenése határozottan elsőrangú. A műanyagból és fényes alumínium töredékekből készült tömör alkatrészek a Diablo modellek szerves részét képezik az ergonomikus kialakításban. A strapabíró V-Mesh gyönyörű bordó színben lenyűgöző. Az ergonomikus V-Commander szék kiválóan alkalmas dolgozószobába, irodába, otthoni tanulásra, de akár játszószobába is.


PÁRATLANUL KÉNYELEM EGÉSZ ÉVBEN
A V-Commander ergonomikus hálós széken végzett munka rendkívül magas. Ennek oka a kiváló légkeringés, ami bőrből vagy szövetből készült irodai székekkel nem érhető el. Még egy forró napon is kivételes kényelmet biztosít. A V-Mesh rendkívül ellenáll a sérüléseknek, így a V-Commander ergonomikus szék mindig úgy néz ki, mint az új.


SZAKMAI TÁMOGATÁST AJÁNDJON GERINCÉNEK
Az, ahogyan ül az asztalánál, hatással van egészségére és jólétére. A V-Commander irodai szék átgondolt kialakítása professzionális támaszt nyújt gerincének. Különösen az ágyéki területen a BACKREST+ alsó háttámasznak köszönhetően. Ezen kívül egy széles, kontúrozott fejtámlát is biztosítunk, amely bármilyen helyzetben kiváló nyaktartást biztosít.


ERGONOMIKUS KARFÁK
A kezei stabilitást és kényelmet is kapnak. A V-Commander ergonomikus széket Armtech™ Hybrid SoftTouch kartámaszokkal láttuk el, amelyek lehetővé teszik, hogy pontosan beállítsa a helyzetüket az Ön igényei szerint. Lehetőségük van a magasságállításra, valamint a párnák előre, hátra és oldalra is mozgathatók. A nagyobb kényelem érdekében puha habszivaccsal fejeztük be őket, így a könyökök a karfákon való pihentetése tiszta élvezet.


A SZILÁRD MEGOLDÁSOK EREJE
A háttámla és az ülés tele van ergonomikus megoldásokkal és hasznos beállításokkal, az alsó rész pedig az erő esszenciája. A professzionális emelő, az ütéscsillapító Air Damper™ System mechanizmus és az alumínium keret lehetővé teszi, hogy az ergonomikus V-Commander szék akár 140 kg-ot is elbírjon. A padlóbarát PFC™ 360 gumikerekek lehetővé teszik a csendes és könnyű mozgást bármilyen felületen.


ERGONOMIKUS SZÉK TELJES BEÁLLÍTÁSI CSOMAGAL
Esélyed van olyan kényelmes testhelyzetet találni, amely segít elkerülni a hátfájást és a fáradtságot. Az ergonomikus V-Commander szék számos beállítást kínál. Ezzel a modellel testreszabhatja az Ön igényei szerint:

- szék magassága - állítható, amely lehetővé teszi a magasságának és a munkaasztalnak megfelelő üléspozíció elérését,
- háttámla magassága - a funkcionalitás lehetővé teszi a BACKREST+ háttámla profilozott részének helyzetének beállítását,
- fejtámla magassága - hozzájárul a gerinc felső részének megfelelő alátámasztásához,
- ülésmélység - egy nagyon fontos beállítás, amely garantálja a lábak teljes kényelmes helyzetét, függetlenül az Ön magasságától,
- a karfák pozicionálása - a 3D modell három irányban kínálja a karfák helyzetének változtatását,
- a háttámla billentése - a Tilttech ™ Gear rendszer három pozíciót biztosít a háttámlának, míg a Tilttech ™ Swing mechanizmus felelős a biztonságos és sima ringatáshoz.

Adatlap
SzínBordó