Asztal alátét - Diablo Chairs Aqua Blue - Mariti

Asztal alátét - Diablo Chairs Aqua Blue

Asztal alátét - Diablo Chairs Aqua Blue

Diablo Gadgets__1391

Új termék

Diablo Chairs Aqua Blue Edition játékasztali alátét, kiváló minőségű anyagból és a legújabb trendek szerint tervezve.

26 420 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

SOFTPAD MATE™ CRAFT EDITION ASZTAL ALÁTÉT


A Diablo X-Mate 1400 játékasztalon található megfelelő játékpaddal még több örömet szerezhet minden játékból. Kényelmesen pihentetheti a kezét az asztal szélén, az egér simán csúszik, és a nagyszerű dizájn már első pillantásra megragadja a tekintetét. Ez a SoftPad Mate™ játékpad craft színben.

Tökéletes beállítás? SOFTPAD MATE™ Aqua Blue EDITION alátét

Ha Ön a Craft Edition Diablo X-One játékszékünk szerencsés tulajdonosa, a játékszőnyeg kiegészíti a beállítást, és lehetővé teszi, hogy a lehető leghatékonyabbá tegye. Ha nincs meg a székünk, az asztali szőnyeg teljesen új karaktert varázsol számítógépes munkahelyére. Játékszőnyegünk lehetővé teszi egy igazán egyedi összeállítás létrehozását.

A készletben matricák is találhatók az asztal lábaira, melyek segítségével valami teljesen újat alkothatsz - a Diablo X-Mate 1400 játékasztalt Craft Edition színben!

Asztali alátét - kényelem minden játéknál 

A Diablo Chairs játékhoz készült egérpad tökéletesen kitölti az asztal teljes felületét. A sima textúrának köszönhetően puha alátámasztást kap az alkar és a precíz egérmozgatás lehetősége, ami elengedhetetlen a virtuális csatákban. A vízálló konstrukciónak köszönhetően a mindennapi használat minden helyzetben rendkívül kényelmes. Játékokhoz készült egérpadunkat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az asztalára – a precíziósan vágott kábellyukak és a speciális fedőréteg gondoskodik arról, hogy a Diablo Chairs pad ne csússzon el az asztalon. Nemcsak sok további élményben lesz része, hanem teljes kényelemben is részesül minden játék során.

Diablo Chairs alátét - Paraméterek
Szélesség: 140 cm

Hosszúság: 60 cm (+6 cm)