DIABLO X-Player 2.0, fekete-piros gyermekszék - Mariti

DIABLO X-Player 2.0, fekete-piros gyermekszék

DIABLO X-Player 2.0, fekete-piros gyermekszék

Diablo X-Ray__

Új termék

DIABLO X-Player 2.0, fekete-piros gyermekszék, a legjobb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve.

89 200 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Játékszék Diablo X-ONE 2.0 

KIDS méret

A gyerekek szeretik, a szülők pedig értékelik az ergonómiáját!

Ragadozó minden falattal. Izmos sziluettje erőteljes benyomást kelt, a sportos fekete-piros, lélegző HDS™ Air ökobőr kárpit pedig tele van érzelmekkel. A lenyűgöző Diablo hatást hófehér változatban hímzett logók egészítik ki.

Így néz ki gyermek íróasztalunk, amely első pillantásra megtetszik, és egy hétköznapi szobát tökéletes tanulási hellyé varázsol!

Az ergonómiai előnyök teljes csomagja

A Diablo Kids X-Ray gyermek forgószék az első modell a piacon, tökéletesen illeszkedő felépítéssel és méretekkel 150 cm-es gyermekek számára! Ennek köszönhető, hogy a legkisebbeknek is földöntúli kényelmet biztosít, még hatékonyabban védi a gerincet és csökkenti a szerzett gerinchibák kockázatát.

RayVision™ design
Megduplázzuk a benyomást

Most a Diablo gyermekszék lenyűgözi az elülső és a hátsó masszív izmokat. A háttámla megerősítésének köszönhetően a szék masszívabb és még nagyobb benyomást kelt! Hagyd, hogy megváltoztassa a gyerekszobád belsejét.

Rugalmas HR hab
Még nagyobb kényelem!

Gyermek forgószékünk háttámlája és ülése puha HR habból készült. Ennek köszönhető, hogy a Diablo X-Ray modell rendkívül kényelmes. A profilozott Dual Layer™ ülés ráadásul dupla habréteggel van feltöltve, ami még nagyobb kényelmet biztosít a kicsiknek!

Légáteresztő kárpit eko-bőrből
Előnyös a hátnak

A kopásálló és kellemes tapintású HDS™ ökobőrből és lélegző HDS™ Air ökobőrből készült kárpit sok éven át megőrzi rugalmasságát és megfelelő feszességét a Nylon™ LV3 nylon varrásnak köszönhetően. A perforált anyagnak köszönhetően a párnázás hatékonyan megakadályozza a hát túlmelegedését még forró napokon is.

Fejtámla és deréktámla
Formázott fej- és háttámasz

A fejtámla és az ágyékpárna támogatja a nyaki és alsó gerincoszlopot. Megakadályozzák a fej billentését és a hát előremozdítását, ami hatékonyan csökkenti a tartászavarok vagy azok súlyosbodásának kockázatát és véd a hátfájás ellen, különösen hosszú tanulás vagy asztali játék esetén.

A fejtámla és az ágyékpárna rugalmas memóriahabbal van töltve, amely alkalmazkodik a test formájához és nyomásának erősségéhez. Ennek köszönhetően a Diablo X-Ray tökéletesen megvédi gyermeke testtartását és sok kényelmet biztosít gyermekének!

Tilttech™ Butterfly állítható ülés
Tökéletesen passzolt

A Tilttech™ Butterfly rendszernek köszönhetően a széles ülés könnyen beállítható gyermeke magasságához és az asztal szintjéhez. Ez további kényelmet biztosít a gyermek számára, és megkönnyíti a fejtámla és derékpárna által meghatározott ergonómikus pozícióhoz való igazodást.

Ezenkívül a Tilttech™ Swing mechanizmus kellemes és biztonságos lengést tesz lehetővé, a Tilttech™ Gear funkció pedig lehetővé teszi a háttámla kívánt szögben történő kihajtását. Ilyen kényelem csak a Diablo X-Ray segítségével várja gyermekét.

Armtech™ Quatro SoftTouch kartámasz
Pihenés az alkarnak, tehermentesítés a vállaknak

A négy irányba állítható, megerősített Armtech™ Quatro SoftTouch kartámasz puha és szilárd tartást biztosít az alkarnak. Ugyanakkor könnyítik a vállakat és segítik az alak stabilizálását. A beállítás lehetővé teszi a támasztékok gyors hozzáigazítását a munkaasztal magasságához, és biztosítja a kezek javasolt 90°-os hajlítását. A karfák felső része habszivaccsal van kitöltve, így rendkívül kényelmesek.

Ötcsillagos alap
A szilárd felépítés az alap

Gyermekszékünk stílusos ötcsillagos talpa biztosítja a teljes szerkezet stabilitását és még nagyobb biztonságot a kis játékosok számára. A robusztus, 4-es osztályú löket kiváló lengéscsillapítást garantál a beépített Air Damper™ rendszernek köszönhetően. A Diablo X-Ray tökéletesen működik a gyermekek természetes mozgásával

PFC™360 gumikerekek Lock&Go funkcióval
Padló karcmentes

Panelek, deszkák, esetleg parketta? Nem fontos! A padló biztonságos marad, mert a gumikerekek megóvják a karcolásoktól. A Lock&Go funkció növeli a kis játékosok biztonságát, mivel lehetővé teszi az egyik kerék reteszelését és feloldását egy mozdulattal. Ennek köszönhetően megóvja gyermekét az eleséstől és az üléshelyzet rosszra váltásától.

Itt az ideje egy ergonómiai forradalomnak a Diablo Kids X-Ray készülékkel.

Adatlap
AnyagÖko-bőr
SzínFekete