Játékszék World of Tanks - DIABLO X-One 2.0 - Mariti

Játékszék World of Tanks - DIABLO X-One 2.0

Játékszék World of Tanks - DIABLO X-One 2.0

Diablo X-One__1516

Új termék

Diablo játékszék, zöld színben, a legjobb minőségű anyagokból készült és a legújabb trendek szerint lett kialakítva.

124 740 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Játékszék Diablo X-ONE 2.0 - World of Tanks

Több száz tank, sok óra taktikák és stratégiák tökéletesítésével, egyedi érzelmek minden játék során. Nem csoda, hogy a World of Tanks játékosok millióit egyesíti szerte a világon. Ha abba a csoportba tartozol, akik számára az ikonikus MMO mindig a lista élén áll, akkor itt az ideje, hogy kitűnj egy egyedülálló World of Tanks licenccel rendelkező játékszékkel. Fedezze fel a Diablo Chairs x WOT rendkívüli együttműködését, amelyben a maximális kényelem a játék jellegzetes stílusával párosul.

EGYEDI KINÉZET

A játék legnagyobb rajongói számára a Diablo x WOT szék megjelenése egy igazi álom. Az első dolog, ami megakad a szemedben, az a nagy narancssárga hímzett World of Tanks logó. Senkinek nem fog hiányozni, mert elöl-hátul van elhelyezve. Az erős varrás garantálja az anyag tökéletes feszességét, és egyben esztétikus kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik a hímzéshez és a zöld színhez.

A játékok hosszúak és megerőltetőek lehetnek, ezért puhább és tartósabb HDS™ ComfortTouch ökobőrt választottunk ehhez a modellhez. A WOT játékszék könnyen elnyeli a mindennapi ütéseket, és még mindig elragadtatja érintetlen megjelenésével. Kétségtelen, hogy ez az egyedülálló modell a játékbelső középpontjává válik, és felkelti a megfigyelők figyelmét a közvetítések során.


TELJES TÁMOGATÁS

A játékállványokról ismert játékszék kialakítása és kitöltése a legfontosabb szempont, amely befolyásolja az ülés kényelmét. A Diablo x WOT szék belsejében vastag rugalmas HR hab van. Növeltük a kényelmet a Dual Layer™ kiegészítő rétegnek köszönhetően. Ennek köszönhetően az ülőfelület vastagsága teljes 12 cm.

A HR habbal töltött fejtámla és a memóriahabos ágyékpárna, amely alkalmazkodik a testhez, stabilizálja testét és megkönnyíti a helyes testtartás megtartását. Ilyen felszereléssel mindig a legmagasabb szintű támogatást élvezheti.

NAGY TUDÁS

Mielőtt beleülne az új székbe, érdemes megnézni, mire képes, akárcsak a legjobb tank kiválasztása a következő csatához.

Íme a Diablo x World of Tanks játékszék mechanikája:

- Tilttech™ Butterfly – precíz süllyesztési és emelési rendszer, melynek köszönhetően az ülést a megfelelő magasságba állíthatja.
- Tilttech™ Gear – egy olyan mechanizmus, amely lehetővé teszi, hogy megtalálja kedvenc pozícióját. A szék háttámlája négyféle dőlésszöggel rendelkezik.
- Tilttech™ Swing – az aktív lengés funkcióval a háttámla minden mozdulatára reagál, és könnyedén elnyeli minden érzelmet. Ünnepelje a győzelmet, vagy reagáljon a vereségre a legnagyobb kényelemben.

CÉL, TŰZ!

A teljes kontroll és a precizitás bevált út a még jobb eredményekhez. A World of Tanks játékszék a szükséges kényelmet és stabilitást biztosítja könyökének és alkarjának, amikor ellenfele leggyengébb pontjait célozza meg. Az Armtech™ Vertical SoftTouch karfák lehetővé teszik a felfelé és lefelé állítást, de maximális kényelmet biztosítanak a rendkívül puha külső réteg használatának köszönhetően.

STRAPABÍRÓ JÁTÉKSZÉK 

A Diablo x WOT játékszéket egy megnagyobbított fém alapra helyeztük, ami a masszív emeléssel együtt nagyon magas, akár 160 kg-os teherbírást ad. A beépített Air Damper™ rendszer kiváló ütéselnyelést biztosít. Ez teszi a játékszéket stabillá és kivételesen elegánssá.

TELJES SIKER MANŐVEREZÉS KÖZBEN 

A WOT játékszék simán és csendesen siklik bármilyen felületen. Ehhez járulnak hozzá az agilis PFC™ 360 kerekek, amelyek gumiból készültek, hogy még ha a nap jelentős részét a számítógép előtt töltjük is, padlója tökéletes állapotban maradjon.

Adatlap
SzínZöld