Autó táska kutyának - fekete - Mariti

Autó táska kutyának - fekete

Autó táska kutyának - fekete

model_15304_1

Új termék

Autó táska kutyának - fekete színben, a legjobb minőségű anyagokból készült és a legújabb trendek szerint készült.

8 350 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

A kis- és közepes méretű kutyák és macskák számára készült autósülés megkönnyíti kedvence szállítását az autóban. A készítmény javítja az állat vezetési kényelmét és növeli biztonságát.

A termék az autó első vagy hátsó ülésén használható. Alkalmas minden fejtámlával ellátott üléssel rendelkező autóhoz.

Az ülés nagyon gyors össze- és szétszerelése tiszta élvezetté teszi a tervezett utazást.

A hordozó oldalfalai hálóval gondoskodnak a szellőzésről és a láthatóságról az utazás során A szett 2 db oldalmerevítőt tartalmaz, ami megakadályozza az ülés összeesését és a megfelelő pozícióban tartását kis kiegészítők és játékok.

Az ülés a hozzácsatolt hevederekkel van az üléshez rögzítve. Annak érdekében, hogy a legjobban illeszkedjenek az autóhoz, az övek hossz-állító rendszerrel rendelkeznek.

A hordozó biztonsági pórázzal van felszerelve, amely a kutya nyakörvére vagy hevederére rögzíthető. A biztonsági póráz különösen hasznos a hirtelen fékezésnél, és megakadályozza, hogy kutyája mozogjon az autóban utazás közben.

Az autósülés nemcsak magának a kedvencnek, hanem gazdáinak is remek megoldást jelent, hiszen védi az autókárpitot a szőrtől, a szennyeződéstől, sőt a nedvességtől is. Az ülés anyag (Oxford szövet) könnyen tisztán tartható, csak nedves ruhával törölje le.

Adatlap
SzínFekete