Modern, méretre vágható szőnyeg, fehér-kék színben - Mariti

Modern, méretre vágható szőnyeg, fehér-kék színben

Modern, méretre vágható szőnyeg, fehér-kék színben

TAP__G038A WHITE/DARK_BLUE LAZUR

Új termék

Modern, méretre vágható szőnyeg, fehér-kék színben, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divatirányzatok szerint tervezve.

4 750 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

LAZUR szőnyeg

Típus: modern
Szál összetétel: 100% polipropilén fríz
Szál magasság: 8-9 mm
Súly: 1400 g/m2
Forma: Téglalap
Gyapjú sűrűség: 147.000 pont/m2
Csúszásgátló: nem
Tanúsítvány: STANDARD 100 OEKO-TEX® tanúsítvány

A Lazur szőnyegek puha és kellemes tapintásúak a speciális Calping Frise polipropilén fonalnak köszönhetően. Vastag és sűrű hajat hoznak létre, 8-9 mm vastagságban, átlagos súlyuk 1400 gr/m2. Az ilyen típusú szőnyegek gyártása során alkalmazott technológia lehetővé tette a gyártók számára, hogy a lehető legjobban hasonlítsák a gyapjúhoz a szintetikus szőnyegek minden előnyével. Porszívózással és szivaccsal és samponnal történő tisztítással könnyen tisztán tarthatók. A sörték mintákra vannak vágva, háromdimenziós hatást keltve. A Lazur szőnyegek nagyon vonzóak bármilyen belső térben. Ez a kollekció modern mintákkal és intenzív színekkel, például bézs, barna, zöld és lila szőnyegeket tartalmaz.

MEGRENDELÉS:

Alapértelmezés szerint a szőnyeg szélessége van megadva. A megrendelésben egy darab = 1 méter. Tehát ha például 10 méteres szőnyeget szeretne rendelni, akkor a rendelésbe írja be a mennyiséget 10. A rendelési lehetőségek 1 métertől 40 méterig terjednek. Ha hosszabb szőnyegre van szüksége, forduljon hozzánk.

Adatlap
SzínFehér
ElhelyezésFolyosó
MintaMintás