Univerzális összecsukható ketrec kutyáknak és macskáknak - barna színben - Mariti

Univerzális összecsukható ketrec kutyáknak és macskáknak - barna színben

Univerzális összecsukható ketrec kutyáknak és macskáknak - barna színben

model_15078_1

Új termék

Univerzális összecsukható ketrec kutyáknak és macskáknak - barna színben, a legjobb minőségű anyagokból készült és a legújabb trendek szerint készült.

12 340 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Nyolcszög formájú, összecsukható textilház, kutyák, állatkölykök, macskák és kistestű állatok számára. A kifutó ideális megoldás az állattartók számára, különösen akkor, ha biztonságos helyet kell biztosítaniuk kedvenceiknek. A termék alkalmas otthoni és kültéri használatra.

A kifutónak sokféle felhasználási lehetősége van: lehet vele idomítani az állatot, jelölheti azt a helyet, ahol az állat tartózkodhat, és biztonságos menedéket jelenthet az állatnak. Ezen kívül használható játszótérnek vagy pihenőhelynek egy intenzív séta után.

A ketrec használatával minimálisra csökken az otthonunktól távol bekövetkező sérülések kockázata, és abban is biztosak lehetünk, hogy a házi kedvenc nem fogja felborítani bútorainkat, és nem teszi tönkre kedvenc tárgyainkat.

A karám egyik falában van egy bejárat, amelyen keresztül az állat szabadon be- és kiléphet. A bejárata hálóból készült, cipzárral és tépőzárral rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a nyitva hagyását.

MŰSZAKI ADATOK (méretek +-2mm - az anyag nyújtása nélkül készül):

átmérője: 80 cm

teljes átlóméret: 91 cm

magasság: 58 cm

falszélesség: 35 cm

bejárati nyílás magassága: 35 cm

bejárati nyílás szélessége: 23,5 cm

felső nyílás átmérője: 68 cm

méretek összecsukás után: 60 cm x 39 cm x 5 cm

Súly: 940 g

A ketrec váza rugós drótból készült, így gyorsan szét- és összeszerelhetjük.

Minden fal hálós ablakokkal rendelkezik, aminek köszönhetően az állat teljes légcserét és lehetőséget biztosít a környezet szabad megfigyelésére.

A huzat felső része cipzárral van ellátva, melynek köszönhetően biztonságos menedéket tudunk kialakítani kedvencünk számára. Ráadásul egy ilyen nyitott fedél megkönnyíti az állathoz való hozzáférést.

A kis súly és az összecsukás utáni kis méretek lehetővé teszik a ketrec kényelmes tárolását és szállítását. Könnyedén magával viheti egy piknikre a parkban vagy egy hosszú utazásra.

A kiváló minőségű anyagok használata biztosítja a ketrec hosszú élettartamát. Egy másik előny a könnyen tisztítható anyag, amelyből a burkolat készül.

Adatlap
SzínBarna