Fából készült, elektromos állítású asztal - ELLA 1600 - Mariti

Fából készült, elektromos állítású asztal - ELLA 1600

Fából készült, elektromos állítású asztal - ELLA 1600

JN__1372

Új termék

Fából készült, elektromos állítású asztal - ELLA 1600, a legjobb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve.

153 200 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Hozzád illeszkedik

A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a hosszan tartó ülés és a mozgáshiány negatív hatással van egészségünkre – bizonyára mindannyian tapasztaltuk a számítógép mellett eltöltött hosszú órák mellékhatásait. Szerencsére a Jan Nowak márka erre is van mód! Ismerje meg intelligens állóasztalunkat, amely kényelmesebbé és egészségesebbé teheti 8 órás munkát.

Az ELLA 1600 elektromos asztalt úgy tervezték, hogy az innovatív funkciók és tartozékok ne csak az Ön kényelmét, hanem egészségét is biztosítsák. Nézd meg magad!

Minden részletre odafigyeltünk. Az ELLA 1600 megbízható mechanizmussal rendelkezik az asztallap magasságának beállításához memória opcióval, amely lehetővé teszi az asztal gyors beállítását ülő vagy álló helyzetbe. Ez még nem minden! Az innovatív IQ Reminder hosszú munkaidő után azt sugallja, hogy ideje leengedni vagy megemelni az asztallapot, és más pozícióban kezdeni dolgozni. Az asztallal együtt a készlet praktikus csésze- vagy fejhallgatótartókat is tartalmaz. A modern megoldásokra összpontosítottunk, amelyeknek köszönhetően a leghosszabb munkavégzés is biztonságossá és sokkal kellemesebbé válik. Ella mindenről gondoskodik!

MAGASSÁG BEÁLLÍTÁS


A beállítás lehetővé teszi, hogy kényelmesen dolgozzon ülve vagy állva. Ennek köszönhetően elektromos asztalunkat mindig pontosan a magasságodhoz állíthatod, mert az ELLA magassági tartománya 72 cm-től 117 cm-ig terjed. A motor simán és csendesen működik - a zajszint 50 dB alatt van.

Az állítómechanizmusnak van egy olyan funkciója, amely lehetővé teszi, hogy megjegyezze a választott asztallap magasságát. A Memória funkció lehetővé teszi az asztallap ergonómikus magasságának egyszeri beállítását, amely illeszkedik az alakjához, elektromos asztalunk pedig megjegyzi, és minden alkalommal beállítja, amikor megnyomja a megfelelő gombot.

IQ EMLÉKEZTETŐ 

A hosszú munkaidő alatt a biztonság érdekében rendszeresen kell pozíciót váltani. Ezért van elektromos asztalunk egy speciális funkcióval, amely 30, 40 vagy 60 percenként emlékezteti Önt a beállítás megváltoztatására – emelje fel vagy engedje le az asztallapot. Az IQ Reminder lehetővé teszi, hogy szabadon és kényelmesen dolgozzon – eszébe jut, hogy ideje változtatni a pozícióján.

KIEGÉSZÍTŐ TARTÓK

A magasságállítás nem minden. Elektromos asztalunk számos olyan kényelemmel rendelkezik, amelyek sokkal kellemesebbé teszik a munkát. Két intelligens tartó fejhallgató és pohár számára lehetővé teszi, hogy a legfontosabb dolgok elérhetőek legyenek, és megelőzze a baleseteket, hatékonyan védve felszerelését vagy dokumentumait az elárasztástól.

A jól szervezett tér kényelmesebb munkavégzést tesz lehetővé. Állítható magasságú íróasztalunk mindent megad, amire a napi munkájához szüksége lehet. A tartók megerősített műanyagból készültek, így ellenállnak a sérüléseknek.

PRAKTIKUS RENDSZEREZŐK

Az asztallap hátulján speciális rendszerezőt helyeztünk el, hogy a kábelek rendben legyenek, és ne gabalyodjanak össze, a magasságállító mechanizmus kábelét pedig speciális klipszek fogják. Elektromos íróasztalunk nemcsak a kényelmes munkavégzést segíti elő, hanem remekül is néz ki, és tökéletesen szervezett hely a mindennapi munkához.

TARTÓS ASZTALLAP

A 15 mm vastag asztallap két részből áll, szélessége 160 cm! Elektromos asztalunk akár 80 kg-ot is képes megemelni, és rengeteg helyet biztosít a munkához. Minden elfér benne, ami a napi munkához kell, mint például laptop vagy monitor, billentyűzet és egér, fiókok vagy tálcák a dokumentumok tárolására, a szükséges mappák és irodai kiegészítők. A munkalap két részből áll.

XL-ES ALÁTÉT

Az elegáns ökobőrből készült puha alátét biztosítja az egér zökkenőmentes mozgását, és kényelmesen pihenteti alkarját - mind a párnán, mind az asztallap szélén. Állítható magasságú asztalunk teljes kényelmet biztosít, és kivételesen kifejezően néz ki. Tökéletes kiegészítője lesz hagyományos és modern szobáknak, irodáknak vagy dolgozószobáknak.

Az öko-bőr alapnak köszönhetően elektromos íróasztalunk ideális exkluzív lehetőséghez - stílusos, elegáns, ideális a klasszikus megoldásokat kedvelő vezetőknek.

Az állítható magasságú íróasztal nagyszerű módja annak, hogy kényelmesen és biztonságosan kezdje el a munkát. Az ELLA számos tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel a vonatkozó szabványoknak, így biztos lehet benne, hogy a Jan Nowak elektromos asztal ergonomikus társa lesz a mindennapi munkában.