Fehér, elektromos állítású asztal - ROB 1400 - Mariti

Fehér, elektromos állítású asztal - ROB 1400

Fehér, elektromos állítású asztal - ROB 1400

JN__1467

Új termék

Fehér, elektromos állítású asztal - ROB 1400, a legjobb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve.

132 950 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Állítható játékasztal ROB 1400 fehér


A számítógépen végzett munka vagy játék nem feltétlenül jelent hosszú órákat ülve. Az állítható íróasztal ROB 1400 lehetővé teszi, hogy több mozgást vigyen be, és így megszabaduljon a hátfájástól.

A klasszikus fehér ROB állítható asztal remekül néz ki, és vonzó eleme lesz modern irodájának, otthoni munkaállomásának vagy álmai játszószobájának. Hasznos kiegészítők csomagja jellemzi, amelyek megkönnyítik a rend fenntartását az asztalon, és befolyásolják a magas használati kényelmet.

Állítható asztal az egészség és a kényelem érdekében

A ROB pozícionálható íróasztal alapja a szilárd lábak, amelyek megemelik vagy leengedik az asztallapot, amikor csak át kell öltözni. A 72 cm-től 117 cm-ig terjedő széles beállítási tartomány lehetővé teszi a magasság pontos beállítását az Ön igényei szerint. Ennek köszönhetően ergonómikus és kényelmes pozíciót vehet fel székben ülve vagy álló munka közben.

Ne feledje, hogy mozgásra van szüksége ahhoz, hogy érezze az állás pozitív hatását. Ezért, amikor az állítható asztal fel van emelve, vigye át a test súlyát egyik lábról a másikra, a saroktól a lábujjakig, hajtson ki kitöréseket, mozgassa a csípőt. Ez a kis tevékenység lehetővé teszi, hogy nagyon nagy fejlődést érezzen.

Kényelmét javító funkciók

Ha úgy dönt, hogy pozíciót vált, egyetlen gomb kell ahhoz, hogy az elektromosan állítható asztalt álló helyzetbe állítsa. Mindez a Memory funkciónak köszönhető, amely megjegyzi két hangmagasságot, és néhány másodpercen belül pontosan reprodukálja azokat. A mechanizmus simán és csendesen működik. Emeléskor 50 dB-t nem meghaladó hangokat ad ki. Ez a zajszint a normál háztartási zajokhoz hasonlítható.

Mielőtt a dinamikus munkarendszer a véredbe kerülne és teljesen természetessé válna, az IQ Reminder funkció gondoskodik arról, hogy ne felejtsd el megváltoztatni a pozíciódat. A fehér állítható íróasztal 30, 40 vagy 60 percenként emlékezteti Önt, hogy álljon fel vagy üljön le. Az időt saját maga is beállíthatja igényeihez, hogy mindig jól érezze magát.

Az Ön munkaterülete

A 140 x 60 x 1,5 cm-es állítható asztallap egyszerűen úgy készült, hogy a számítógépen végzett munkát vagy játékot a legmagasabb szintű kényelemre emelje. Akár 80 kg-ig képes elbírni és nagy helyet kínál, így könnyedén elfér rajta két monitor, egy laptop, a szükséges irodai vagy játékkiegészítők.

Az állítható asztal teteje hátul egy enyhe túlnyúlással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a lehető legközelebb tolja a falhoz, még monitorállvány vagy kábelek elvezetése esetén is. A könnyebb szállítás és összeszerelés érdekében a fehér ROB játékasztal felső lapja két részből áll. Egy szilárd kerethez rögzítés után egy stabil felületet alkotnak.

Állítson be egy állítható asztalt három lépésben

Az elektromosan állítható asztal ROB az Ön ergonómiai kalandjának kezdete, további kiegészítőkkel láttuk el, hogy még kellemesebbé tegyük a számítógép melletti munkát. Javítják kényelmét és megkönnyítik a rend fenntartását a munkahelyen. Olyan megoldásokat válogattunk össze, amelyek kiválóan alkalmasak a szakmai feladatok ellátására, de akár a kedvenc játékban végzett nyomon követési feladatok elvégzésére is.

Pohár- és fejhallgató tartók

Az állítható asztal mindkét oldalán praktikus tartó található. Az egyikre akaszthatja a fejhallgatót, míg a másik egy csésze vagy termosz helyeként szolgál. Egy kis használat után felfedezheti a tartók praktikusságát. A kosárba helyezett ital soha nem fog kifolyni a billentyűzetre, és a fejhallgató mindig készen áll a következő online találkozóra. A kütyük nagyon funkcionálisak, de erősek is, mert megerősített műanyagból készültek. Az évek során továbbra is jól fogják végezni a munkájukat.

Kábelrendszerező

A minden sarokban összekuszálódott kábelek minden számítógépes munkaállomás veszélye. A fehér ROB játékasztal lehetővé teszi a kábelek professzionális rendezését. Két kábelhüvely és kényelmes rendszerezők járulnak hozzá ehhez. Csak egy pillanatba telik, hogy egyszer s mindenkorra megszabaduljon a rendetlenségtől, és rendezett és rendezett munkahelyet kapjon.

Nagyméretű egérpad

A Jan Nowak állítható asztalokhoz egy XXL-es egérpad tartozik, amely tökéletesen illeszkedik az asztallap méretéhez. 70 cm-es szélességével és 60 cm-es hosszával soha nem lesz helye az egér mozgatásához. Az állítható asztal szélein egy nagy párna kezdődik és ér véget, így az alkarja puha támasztást kap munka vagy játék közben.