Fából készült, elektromos állítású asztal - ROB 1400 - Mariti

Fából készült, elektromos állítású asztal - ROB 1400

Fából készült, elektromos állítású asztal - ROB 1400

JN__1371

Új termék

Fából készült, elektromos állítású asztal - ROB 1400, a legjobb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve.

132 950 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

A mindennapi munkához nélkülözhetetlen


Ismerje meg ROB 1400 intelligens elektromos íróasztalunkat, amely segít egészséges változtatásokat végrehajtani a munkamódszerében. Az, hogy a munkaasztalt ülve vagy állva is az optimális magasságra lehet állítani, már szabványossá vált. ROB egy lépéssel tovább megy!

A munkaasztal szerves része az IQ Reminder, amely azt javasolja, hogy a kiválasztott időpont után változtasson pozíciót. Ez javítja a vérkeringést, csökkenti a váll-, nyak- és hátfájást, az új pozíció pedig hozzájárul a termelékenység és a kreativitás növekedéséhez. A tartós tartozéktartók több helyet biztosítanak a munkalapon és kényelmet biztosítanak a munka során. A további kényelemről is gondoskodtunk, elektromos asztalunkat egyedi XL méretű szőnyeggel láttuk el.

Állítható magasságú asztal

Elektromos asztalunk mindig tökéletesen alkalmazkodik az Ön magasságához. A ROB lehetővé teszi a biztonságos és kényelmes munkavégzést ülve vagy állva, mivel magassága 72-117 cm. A motor nem csak rendkívül sima, hanem csendes is – a zajszint 50 dB alatt van.

Ha szeretné, az intelligens mechanizmus megjegyzi az asztallap kívánt magasságát. Elektromos asztalunk memória funkcióval ellátott állítómechanizmussal rendelkezik, amely megjegyzi az Ön által választott pozíciót, és lehetővé teszi annak bármikor történő beállítását.

IQ EMLÉKEZTETŐ – ne felejtse el megváltoztatni a pozícióját


Elektromos asztalunk olyan funkcióval is rendelkezik, amely emlékezteti Önt, hogy 30, 40 vagy 60 perc elteltével változtassa meg testhelyzetét. Az IQ Reminder emlékeztet arra, hogy a testhelyzet megváltoztatása szükséges a testtartás kényelme és biztonsága érdekében, lehetővé téve a szabad és kényelmes munkavégzést.

Kényelmes tartók az elektromos asztalban

Az elektromos asztalon végzett munka még kényelmesebbé tétele érdekében állítható magasságú asztalunkat két praktikus tartóval láttuk el - fejhallgatónak és csészének. A ROB segítségével mindig kéznél lehet bármilyen játékelem vagy kütyü. A csészét sem kell az asztalra tenni, ami megelőzi a baleseteket, és hatékonyan védi felszerelését az elárasztástól.

Elektromos asztalunk a kényelem garanciája a mindennapi munkában. Az asztallap teljes felülete az Ön cselekvési területe. Ezenkívül a tartók megerősített műanyagból készültek, így ellenállnak a sérüléseknek.

Nincsenek összegabalyodott kábelek

Robban az asztallap hátulján található egy speciális rendszerező, aminek köszönhetően mindig a szükséges sorrendben lesznek a kábelek. Elektromos asztalunk lehetővé teszi, hogy kényelmesen dolgozzon egy tökéletesen rendezett felületen. Ezenkívül speciális klipek fogják tartani a magasságállító mechanizmus kábelét, így Rob elegáns és esztétikus megjelenésű lesz.

Strapabíró elektromosan állítható asztallap

Az asztallap teherbírása 80 kg, teljes mérete pedig akár 140 cm széles, 60 cm mély és 15 mm vastag. Elektromos íróasztalunkra minden bizonnyal elfér, amire a napi munkájához szüksége van - monitorokat, notebookokat, fiókokat vagy tálcákat az iratoknak, a szükséges aktatáskákat vagy irodai kiegészítőket. A munkalap két részből áll.

Alátéttel együtt

Az asztallapon puha párna található, melynek köszönhetően az egér simán mozog, és kényelmesen pihentetheti alkarját. A szőnyegnek köszönhetően állítható magasságú asztalunk különleges karaktert kap és kényelmesebbé válik a mindennapi munka során. A szőnyeg kifejezetten nagy, mivel 70 cm szélessége és 60 cm hosszúsága nem mozdul el az asztal felületén, így garantálja a teljes használati kényelmet.

A ROB kényelmessé és mindenekelőtt biztonságossá teszi az íróasztal melletti munkát. Elektromos asztalunk lehetővé teszi, hogy ergonomikus helyzetben dolgozzon, emlékezteti Önt a cserére, és tökéletesen rendszerezi a kábeleket és az asztalteret. Megbízható kialakításának köszönhetően Rob otthoni irodákban, irodákban, cégekben, iskolákban vagy ügyvédi irodákban fog dolgozni.