Fából készült, elektromos állítású asztal - EGON 1100 - Mariti

Fából készült, elektromos állítású asztal - EGON 1100

Fából készült, elektromos állítású asztal - EGON 1100

JN__1376

Új termék

Fából készült, elektromos állítású asztal - EGON 1100, a legjobb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve.

119 500 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

A munkahelyi kényelem elengedhetetlen!


Tudta, hogy ma már otthon is kényelmes és ergonomikus munkahelye lehet a mindennapi munkához? Az EGON 1100 egy innovatív elektromos íróasztal, amely ideális kis helyiségekbe, például otthoni irodába. Mindezt a szép kompakt kialakítás és az egyedi technológia kombinációjának köszönheti, amely aktívan támogatja az egészséget és a jobb munkavégzési kényelmet.

Az íróasztal mellett eltöltött hosszú órák negatív hatással lehetnek az egészségére. Ennek megelőzése érdekében a szakértők azt javasolják, hogy időnként változtasson testhelyzetén. Intelligens, állítható magasságú íróasztalunk nemcsak állva dolgozhat, hanem aktívan javasolni fogja, hogy bizonyos idő elteltével változtassa meg ezt a pozíciót. A beépített memóriának köszönhetően egyetlen gombnyomással beállítható az optimális magasság az ülő és álló munkához.

De ez nem minden. Fedezze fel azokat az egyedi tartozékokat, amelyekkel az EGON elektromos asztal fel van szerelve. Egy fejhallgató- vagy pohártartó még hatékonyabbá teszi a 110 cm széles munkalapot. A munka kényelmének növelése érdekében egy puha XL méretű egérpadot is hozzáadtunk.

MEGBÍZHATÓ BEÁLLÍTÁS

A magasságállításnak köszönhetően mindig pontosan úgy fog dolgozni, ahogy szeretné. Minden pozíció, legyen az ülő vagy álló, kényelmes és stabil lesz, a felső rész szintje pedig tökéletesen igazodik az alakodhoz, hiszen a magasság 72-117 cm. A felvonó mechanizmusa megbízható, rendkívül simán és csendesen működik – a zajszint 50 dB-nél alacsonyabb.

A beállító mechanizmus memória funkcióval rendelkezik, és megjegyzi az Ön által választott két magasságot. Csak egyszer választja ki az alakjához legmegfelelőbb asztallap beállítást, és az EGON minden alkalommal megadja Önnek, amikor megnyomja a megfelelő gombot. A legapróbb részletekre is odafigyeltünk!

INNOVATÍV IQ EMLÉKEZTETŐ

Ha több órát dolgozik az íróasztalnál, akkor meg kell változtatnia pozícióját, ha vigyázni szeretne egészségére és testtartására. Szerencsére elektromos íróasztalunk rendelkezik IQ Reminder funkcióval, amely 30, 40 vagy 60 percenként emlékezteti Önt, hogy emelje fel vagy engedje le az asztallapot, és más pozícióban folytassa a munkát. Megkapja a szükséges biztonságot és teljes kényelmet.

Az IQ emlékeztetőt azért hozták létre, hogy a pozícióváltásra való emlékezés ne akadályozza munkáját vagy tanulását. Mindenre gondoltunk!

TARTÓK KÉSZLETE

Az ergonómia elengedhetetlen, a gondosan megtervezett konstrukció pedig egy módja annak, hogy a munkavégzés ne csak biztonságos legyen, hanem sokkal élvezetesebb is. Elektromos asztalunknak két tartós, praktikus tartója van – az egyikben a fejhallgató vagy bármilyen kéznél kell lennie, a másik pedig a csésze tartásához. A fogantyúk kényelmet biztosítanak, lehetővé teszik, hogy rendet tartson a munkalapon és megelőzze a baleseteket, megóvja a berendezéseket vagy dokumentumokat az elárasztástól.

ALAP RENDSZEREZŐK


A jól szervezett munkahely megkönnyíti a szakmai feladatok ellátását. Ezért van az elektromos asztalon egy speciális kábelrendező az asztal hátulján – ez lehetővé teszi a szükséges sorrend megtartását a kábelek között, és megakadályozza azok összegabalyodását. Ezenkívül az asztallap alsó része speciális klipekkel van felszerelve, amelyek rögzítik a magasságállító mechanizmus kábelét.

Elektromos íróasztalunk nagyszerűen fog kinézni, elegáns karaktert kölcsönöz a belső térnek, és a helyiséget munkához ideális térré alakítja – megfelelően szervezett és rendezett.

TARTÓS ASZTALLAP

Az EGON strapabíró asztallappal rendelkezik, melynek vastagsága 15 mm, szélessége 110 cm, ami akár 80 kg-ot is bír! Elektromos íróasztalunk bőséges helyet biztosít, és mindent elfér, amire a napi munkájához szüksége lehet. Az asztallap alatt is van elég hely - Egon lábai között belül 88 cm, kívül 97 cm a távolság.

A puha pad segítségével kényelmesen pihentetheti alkarját, és simán mozgathatja az egeret, így biztosan értékelni fogja a minőségét. XL méretben terveztük, így eredetinek tűnik és teljes kényelmet biztosít.

A számítógép képernyője előtti napi munkavégzésnek nem kell egészségkárosítónak és a testtartásra veszélyesnek lennie. Az állítható magasságú íróasztal nagyszerű módja annak, hogy az ülő és álló munkavégzést ergonomikus egésszé egyesítse. Az EGON modell hosszú éveken át gondoskodik kényelméről és biztonságáról.