Fehér, állítható magasságú asztal - EGON 1100 - Mariti

Fehér, állítható magasságú asztal - EGON 1100

Fehér, állítható magasságú asztal - EGON 1100

JN__1466

Új termék

Fehér, állítható magasságú asztal - EGON 1100, a legjobb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve.

119 500 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Egy íróasztal egy kis szobába

A dinamikus munkaállomás elérhető közelségben van, függetlenül attól, hogy mennyi helyet szánhat rá. Az EGON 1100 kis asztalt kifejezetten a korlátozott hellyel rendelkező felhasználók számára készítettük. A karcsú dizájnnal és élénk színekkel rendelkező modell ebben az esetben tökéletes lesz, mert ahelyett, hogy elnyomná a belső teret, könnyedséget ad hozzá.

A kis EGON íróasztal semmivel sem rosszabb, mint a nagyobb változatok. Kiegészítő csomaggal láttuk el, mint például pohártartó, fejhallgató és kényelmes egérpad. Most már semmi sem akadályozza meg, hogy otthoni irodát hozzon létre, játékokat játsszon vagy podcastokat rögzítsen egy kis szobában.

Állóasztal – az Ön ergonómiai sikere

Az ergonomikus íróasztal alapját fém lábak képezik, melyek magasságát pontosan az Ön igényei szerint állíthatja. A széles, 72-117 cm-es beállítási tartomány lehetővé teszi, hogy állva és ülve is dolgozzon. A motor zajszintje mozgáskor nem haladja meg az 50 dB-t, így biztosan nem zavarja a háztartás tagjait.

Az elektromos magasságállítású fehér EGON állóasztal sokféle pozícióban teszi lehetővé a munkafeladatok elvégzését, a számítógép előtti munkavégzés közbeni mozgás bevezetése pedig számos egészségügyi előnnyel jár. Érezni fogod őket a csontjaidban, mert végre búcsút veszel a hátfájástól, de plusz energia formájában is.

Tökéletes magsság, bármilyen helyzetben

A fehér íróasztal rendkívül kényelmes. Csak egyszer kell kiválasztania a tökéletes magasságot az ergonómiai elveknek megfelelően. Minden alkalommal, amikor változtat, a Memória funkció gondoskodik Önről, amely két asztali beállítást tárol. A gomb megnyomása után a mechanizmus mindent megtesz magától. A lábak zökkenőmentes mozgása során szó szerint lesz egy pillanat, hogy szünetet tartson, mert a folyamat mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

Egy kis íróasztal, melynek memóriája van 


Az EGON állóasztallal teljes mértékben a feladataira koncentrálhat, mert a beépített IQ Emlékeztető tudatja Önnel, ha ideje felemelni vagy leengedni az íróasztalt. Ezenkívül Ön határozza meg a pozícióváltás gyakoriságát. A rendszer 30, 40 vagy 60 percenként emlékeztetőt kínál. Ez egy rendkívül praktikus megoldás, amely nagyon hasznos a legelején, amikor éppen egy dinamikus üzemmódot vezet be.

Épp időben 

Az EGON asztal teteje 110 cm széles, 60 cm mély és 1,5 cm vastag. Bőven elég, ha elfér benne egy laptop, monitor, billentyűzet és egér. Vagyis minden, ami a kényelmes munkához kell. Ráadásul az EGON modell nagyon strapabíró, maximális teherbírása akár 80 kg. A kis íróasztal nem jelent kis helyet az asztallap alatt. A lábak közötti belső távolság 88 cm, így a széket becsúsztathatod és kényelmes pozíciót vehetsz fel minden akadály nélkül.

Rend és kényelem egyben

A kis íróasztalok különösen jó szervezést igényelnek. Ellenkező esetben a szabad hely hiánya mindig zavarni fogja Önt. Az EGON állóasztalnak két hasznos, tömör műanyagból készült tartója van. Nekik köszönhető, hogy azok a tárgyak, amelyek nélkül el sem tudod képzelni a munkát, ott maradnak melletted, de nem foglalnak helyet az asztalon. A konferencia után a fejhallgatót egy fogasra akaszthatja, és a kávé biztonságban lesz a tartóban, és biztosan nem ömlik rá a fontos dokumentumaira, laptopjára vagy billentyűzetére.

Egér alátét a készlet része

A nagyméretű egérpad megbízható kényelmet biztosít. Egyrészt azért, mert lehetővé teszi az egér szabad és akadályok nélküli mozgatását, másrészt az alkarja puha alátámasztást kap, harmadszor pedig további védelmet nyújt az asztalnak. Nem kell olyan modellt keresni, amely tökéletesen illeszkedik az álló íróasztalhoz, mert az XXL szőnyeget (70 x 60 x 0,2 cm) tartalmazza a készlet.

Ügyeljen az esztétikára

A sorrend és összetétel nélküli függő kábelek hatékonyan ronthatják a rack megjelenését, ez különösen jól látható az élénk színű belső terekben. Az EGON állóasztal segít a kábelkáosz szabályozásában. A hátul lévő bemélyedésnek köszönhetően anélkül vezetheti a vezetékeket a konnektorhoz, hogy el kellene távolítania az asztallapot a faltól. A speciális szervezők ezután gondoskodnak arról, hogy mindegyik pontosan ott legyen, ahol lennie kell.

A kifinomult fehér íróasztal gyönyörűen elrendezett kábelekkel szilárd alapot jelent egy esztétikus állványhoz, amely remekül mutat a szobában, és tiszta öröm dolgozni rajta.