Állítható magasságú, fehér asztal - ELLA 1600 - Mariti

Állítható magasságú, fehér asztal - ELLA 1600

Állítható magasságú, fehér asztal - ELLA 1600

JN__1468

Új termék

Állítható magasságú, fehér asztal - ELLA 1600, a legjobb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve.

153 200 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Állítható asztal a legigényesebbeknek

A fehér megemelt íróasztal a fárasztó, 8 órás számítógép előtti ülést dinamikus munkarendszerré varázsolja, aminek köszönhetően megszűnik a hát- és nyakfájás. Az ELLA 1600 modellt azoknak terveztük, akik nem szeretnek kompromisszumot kötni, és olyan megoldást keresnek, amely 100%-ban megfelel az elvárásaiknak. A munkaasztal masszív lábakkal, állítható magasságú funkcióval, modern dizájnnal, színes színekben, megnövelt asztalfelülettel és hasznos kütyücsomaggal rendelkezik.

Ez egy egészségesebb alternatíva a klasszikus számítógépes munkaállomáshoz, amely jól néz ki. Az ELLA emelőasztal a legalkalmasabb menedzserek, ügyvédek, könyvelők, programozók, művészek, de lelkes játékosok számára is.

Nagy munkafelület terület

Az ELLA emelőasztal a tágas, 160 x 60 x 1,5 cm-es asztallap és a további tér tökéletes kombinációja, amely lehetővé teszi a tökéletesen szervezett munkahely kialakítását. Elhelyezheti a sarokba, a falhoz vagy a szoba közepére. Mindenesetre nagyon profinak és vonzónak tűnik.

Az asztallap jelentős szélessége, 160 cm, lehetővé teszi akár három monitor, egy billentyűzet és egy egér elhelyezését az emelt asztalon. Az akár 75 cm hosszú kiegészítő helyen viszont kényelmesen tárolhatja laptopját, táblagépét vagy dokumentumait. A kétrészes tábla szilárd vázra helyezés után megbízható és stabil megoldássá válik. Az ELLA emelőasztal 80 kg össztömegű tárgyak szállítására alkalmas.

Mindig kényelmes szinten

A számítógép pozíciójának megváltoztatása az ergonómiai siker kulcsa. Az ELLA emelőasztal ülő és álló munkavégzésre is lehetőséget ad, hiszen a magasságállítási tartomány 72 cm-től 117 cm-ig terjed. A beépített motor egyenletes és halk mozgást biztosít. A zajszint nem haladja meg az 50 dB-t. Gond nélkül dolgozhat este vagy éjszaka.

Praktikus munkaasztal

Az ELLA emelőasztal lenyűgözi funkcionalitását, hiszen az asztallap magasságát váltó mechanizmus két hasznos rendszerrel bővült. Az első azt jelenti, hogy nem kell minden alkalommal újra beállítani a pozíciót. A memória funkció megjegyzi a választott két táblamagasságot. Nyomja meg a gombot, és szó szerint várjon néhány pillanatot, amíg az asztal az Ön igényei szerint beállítja a szintet.

A második eszköz az IQ Reminder mechanizmus. Feladata, hogy rendszeresen értesítse Önt a pozícióváltás szükségességéről. Három időbeállítása van – 30, 40 és 60 perc. A funkció rendkívül hasznos a dinamikus üzemmód bevezetésének kezdeti szakaszában. Nem engedi, hogy elfelejtsen felkelni a székből.

A legszükségesebb kiegészítők a készletben

Egy megemelt íróasztal megváltoztatja munkarendszerét, egészségesebbé és kellemesebbé teszi azt. Mindenekelőtt egy sor hasznos kiegészítőt kap az ELLA modellel együtt. Minden elem tartós anyagokból készült, hogy éveken át kiváló formában szolgálja Önt.

A fehér ELLA íróasztal a következőket tartalmazza:

● Fejhallgató-tartó – ha otthonról dolgozik, vagy több száz kilométeres távolságban lévő emberekkel dolgozik együtt, mindig készen kell állnia egy spontán online találkozóra. A közvetlenül mellette elhelyezett akasztó gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen fejhallgatót keresnie.
● Pohártartó – Bár az ELLA emelőasztal bőséges munkateret kínál, egy italt elektronikus eszközök vagy fontos dokumentumok közelébe helyezni nagyon kockázatos. Pohártartó használatakor gyakorlatilag lehetetlen kiborítani valami fontosat az Ön számára.
● Kábelrendezők – A professzionális asztal megérdemli a professzionális kivitelt. A két kábelhüvely és a praktikus rendszerezők lehetővé teszik, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon a rendetlenségtől. A tökéletesen elrendezett kábelek segítenek a rend fenntartásában, és pozitívan befolyásolják az állomás esztétikáját.
● Nagy szőnyeg - a még nagyobb kényelem érdekében a készlet tartalmaz egy 70 x 60 x 0,2 cm-es szőnyeget, amely ökobőrből készült. Kényelmet nyújt az egér mozgatásakor, és megtámasztja az alkarját, valamint kiegészítő védelmet nyújt az asztallapnak.