Diablo Kido babzsák - Pufy, bézs színben, gyerekeknek - Mariti

Diablo Kido babzsák - Pufy, bézs színben, gyerekeknek

Diablo Kido babzsák - Pufy, bézs színben, gyerekeknek

Diablo Pufy__1596

Új termék

Diablo Kido babzsák - Pufy, bézs színben, gyerekeknek, a legjobb minőségű anyagokból készült és a legújabb trendek szerint készült.

34 190 HUF

Egyéb színkombinációk

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Kido by Diablo bazsák: bézs
Ha kényelmes ülést keres gyermeke számára, hogy tanulhasson, játsszon, játszhasson a konzolon vagy bármilyen pozícióban olvashasson könyveket, a Diablo Kido Bag minden máshoz hasonlóan elvégzi ezt a munkát. A rendkívül kényelmes bézs színű babzsák, amelyet egy neves játékszék márka készített, a legkisebb felhasználók álma.


IDEÁLIS BABZSÁK GYERMEKSZOBÁBA
Nehéz figyelmen kívül hagyni a bézs színű babzsákot. A lágy árnyalat, tökéletesen illeszkedik a belső tér semleges, világos színeihez. Ennek köszönhetően, rendkívül kényelmes pihenősarkot biztosít gyermekének, és egyben harmonikus, vonzó elrendezést ér el. A bézs színű gyerekeknek szánt babzsák, egy esztétikus kiegészítő, amely mindig jól mutat - még a nappaliban is.


A GYERMEKEK IGÉNYEIHEZ ALKALMAZOTT MÉRET
A Diablo bézs színű Kido babzsák, a legkisebbekre való tekintettel készült. Kompakt méretei (átmérője 80 cm, magassága 110 cm) és kis súlya 3 kg, lehetővé teszik a gyermek számára, hogy a babzsákot a szülők segítsége nélkül mozgassa. Ráadásul még egy kis helyiségben is elfér, és biztosan nem borítja el.

 GYEREKEKNEK, AKIK SOSEM UNATKOZNAK
A Diablo bézs Kido babzsák legnagyobb előnye a különleges töltelék. A kisméretű polisztirol golyók bármikor alkalmazkodnak a gyermek helyzetéhez, tökéletes testtartást, egészséges tartást, és kiváló hőszigetelést biztosítanak a hideg padlótól. Nem szab semmilyen korlátozást az ülésben, ami különösen a kicsik számára nagyon fontos, akik sok órát töltenek egy testhelyzetben.


VÉGTELEN SZÓRAKOZÁS
Természetes, hogy intenzív használat, és nagy gyermeki kreativitás mellett idővel csökkenti a térfogatát. Úgy terveztük, hogy a lehető leghosszabb ideig szolgálja Önt. Ezért az alsó részben cipzárral rögzítve, talál egy helyet a granulátumok utántöltésére.


A LEGERŐSEBB ANYAG A PIACON
A gyerekeknek szánt babzsák, különösen világos bézs színben, tartósnak és könnyen tisztíthatónak kell lennie, hogy mindig tökéletes legyen. A Diablo Kido a piac legerősebb anyagából - kodura - készült. A poliészter anyaga sérülés- és vízálló. Könnyedén eltávolíthatod róla a foltokat, vagy az állati szőrt.

TELJESEN BIZTONSÁGOS GYERMEKE SZÁMÁRA
A gyártáshoz használt anyagot alapos, és precíz vizsgálatoknak vetjük alá. A Kodura megfelel az EU REACH irányelv szigorú biztonsági előírásainak, ami azt jelenti, hogy a Diablo Kido nem tartalmaz káros anyagokat, és nem jelent veszélyt a gyerekekre.


DIABLO GYERMEK KIDO BABZSÁK:
Bézs színű
Anyaga: codura
Magasság: 110 cm
Szélesség: 80 cm
Mélység: 80 cm
Súly: 3 kg

Adatlap
SzínBézs