Kido piros babzsák a Diablo-tól - Mariti

Kido piros babzsák a Diablo-tól

Kido piros babzsák a Diablo-tól

Diablo Pufy__1546

Új termék

Gyermek velúr babzsák a Kido by Diablo-tól piros színben, a legjobb minőségű anyagokból készült és a legújabb trendek szerint tervezve.

41 530 HUF

Egyéb színkombinációk

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

KIDO BY DIABLO VELÚR GYERMEK BABZSÁK


A gyerekszoba ideális elrendezése gyakorlatias szemléletet és esztétikai érzéket egyaránt igénylő feladat. Szerencsére a Kido by Diablo segít valóra váltani gyermeke álmait egy multifunkcionális sarok létrehozásával, ahol játszhatnak, szórakozhatnak és tanulhatnak. A kellemesen puha és könnyen formázható gyerek babzsák szinte minden igényt kielégít. A relaxáció teljesen új szintjét hozza gyermeke számára.

KIDO MÉRETEI - DIABLO STÍLUS


Első pillantásra látható, hogy a Diablo velúrból készült Kido babzsákja igazi ritkaság. A plüss bevonatú szövet gyönyörűen néz ki és kellemes tapintású, miközben az üléskényelemre is pozitív hatással van. A fekete szöveten a Diablo márkagrafika látható, amely gyermek babzsákjaink fémes jegye.


KÉNYELEM PIHENÉS ALATT


A velúr babzsák kiváló választás kisebb és nagyobb gyermekek számára egyaránt. Bármikor készen áll a megfelelő támogatásra, még a legkreatívabb helyzetekben is. Mindezt a benne lévő polisztirol granulátumoknak köszönhetően. Nyomás alatt pontosan azt a formát veszik fel, amilyenre a gyerekeknek szüksége van a maximális kényelem élvezetéhez. Rendkívül fontos számukra a teljes ülésszabadság, különösen a kemény iskolai székeken eltöltött hosszú órák után.


VÉGTELEN SZÓRAKOZÁS


A kabáttasakoknak az a tulajdonságuk, hogy intenzív használat során töltési térfogatuk csökkenhet. A Diablo Kido babzsákja speciális nyílással rendelkezik a granulátum feltöltéséhez. Ennek köszönhetően gyermeke sokkal tovább élvezheti kedvenc pihenőhelyét.


ÜLŐTÁSKA – GYERMEKE KREATIVITÁSÁVAL TARTJA LÉPÉSRE


A Diablo Kido babzsákja nagyobb, mint a piacon lévő többi hasonló modell, és jellegzetes formája van. Két nagy szövetdarabból készült, amitől úgy néz ki, mint egy csepp. A töltelék szabadon szétteríthető a kabáttáska teljes belső terében, így gyermeke könnyedén elkészítheti a világ legkényelmesebb "matrac" nyugágyát vagy székét. Megoldásunk másik előnye a kiváló hőszigetelés. Gyermekének mindig meleg lesz, miközben a kabáttáskán pihen, így a hideg padló biztosan nem lesz akadálya a jó játéknak.


BIZTONSÁG ÉS TARTÓSSÁG


A Diablo Kido dizájnja elbűvölő, ugyanakkor tartósságban jelentősen felülmúlja a versenytársakat. Bár a velúr anyaga egy puha mackóhoz hasonlít, ideálisan alkalmazkodik a gyermekek kihívásaihoz. Ezt igazolják a laboratóriumi vizsgálatok eredményei, amelyek nagyon magas kopásállóságot és foltosodást mutattak*. Ráadásul ez az anyag nem tartalmaz káros elemeket, amit a megszerzett OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvány is bizonyít.

*Martindale-teszt - 50 000 ciklus - nyilvános terekbe szánt anyagok ellenállási szintje.

Csomósodási ellenállás - 4-5, ahol az 5 azt jelenti, hogy gyakorlatilag nincs felhalmozódás veszélye.


DIABLO KIDO GYERMEK BABZSÁK

Piros szín

Anyaga: 100% poliészter

Magasság: 110 cm

Szélesség: 70 cm

Mélység: 110 cm

Adatlap
SzínPiros