Diablo X-Mate 1600 játékasztal - Mariti

Diablo X-Mate 1600 játékasztal

Diablo X-Mate 1600 játékasztal

Diablo X-Mate__1470

Új termék

Diablo játékasztal fekete-piros színben, a legjobb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve.

71 700 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

NAGY JÁTÉKASZTAL DIABLO X-MATE 1600

A játék nem csak sok időt, hanem helyet is foglalhat. Hogy szabadon elhelyezhesse számítógépét, monitorait, egerét, billentyűzetét és a szükséges kiegészítőket, elkészítettük a népszerű Diablo X-Mate játékasztal új változatát XXL-es változatban. A 160 cm-es szélesség és a 75 cm-es mélység maximális kényelmet biztosít, akár a következő szintre lép kedvenc játékában, akár streamel a Discordon, akár távolról dolgozik, akár egy tesztre tanul.

PROGRAMOZÓ ASZTAL

Az íróasztal nagyobb felületének köszönhetően az X-Mate 1600 programozói asztalként is használható. Akár három monitor is gond nélkül elfér az asztalon. Végre kéznél tarthatja az összes szükséges alkalmazást, és további kódsorokat hozhat létre anélkül, hogy váltania kellene a programok között.

ASZTAL JÁTÉKOSOKTÓL, JÁTÉKOSOKNAK

Amint becsukjuk magunk mögött az iroda ajtaját, kitárjuk az ajtót a játékvilágba. Ezért tudjuk nagyon jól, hogy a megfelelő kiegészítők drámaian javíthatják a játék kényelmét. Az X-Mate nagyméretű játékasztal a készletben található kiegészítőknek köszönhetően 100%-ban megfelel az elvárásainak.

A LEGFONTOSABB KIEGÉSZÍTŐK MINDIG KÉZÉRT

A játékasztal nagy felületén minden játékhoz szükséges dolog elfér. A rendetlenség, az elveszett fejhallgató keresése vagy a vízkárosodás veszélyének elkerülése érdekében azonban bizonyos tárgyaknak mindig a helyükön kell lenniük. A Diablo X-Mate nagyméretű játékasztalt az alábbiakkal szereltük fel:
● Headset Mate™ – egy fejhallgató-tartó, amely szó szerint néhány másodperc alatt csatlakozik a csapathoz.
● Megbízható Cup Mate™, amely italát a legjobb barátjaként tartja, amikor tele van a keze.
Döntse el, melyik oldalra helyezi a zárójeleket. További kiegészítők egy nagy játékasztalhoz minden helyzetben támogatják Önt. Annak érdekében, hogy éveken át jó állapotban maradjanak, rendkívül erős anyagból készítettük őket.

IDEJE RENDEZNI A KÁBELEKET

Összegabalyodott kábelek? Nem most! A nagy X-Mate játékasztal praktikus tömítőgyűrűkkel rendelkezik, amelyeken keresztül a kábeleket közvetlenül az asztal alatt található Wire Mate™ szervezőbe vezetheti. Ennek eredményeként tökéletes rend lesz a munkalapon és alatta.

TELJES JÁTÉKSZABADSÁG

Az egérpad minden játékállomás nélkülözhetetlen eleme. Nem kell utólag módosítania a beállításokat, mivel az X-Mate nagy játékasztalhoz egyedi szőnyeg tartozik, amely a jellegzetes Diablo logóval rendelkezik.

A szőnyeg vízálló és védi a munkalapot a leggyakrabban használt helyen. Lehetővé teszi az egér szabad mozgatását, még akkor is, ha a keze és a csuklója széles köröket tesz játék közben.

SZILÁRD JÁTÉKASZTAL

A Diablo X-Mate játékasztal olyan kemény, mint az utolsó főnök extrém nehézségi fokon. Gyakorlatilag elpusztíthatatlan. Ez a masszív fémszerkezetnek, a vastag munkalapnak és az erős lábaknak köszönhető, amelyek nem foglalnak sok helyet.

ÜREG NÉLKÜLI

Az X-Mate 1600 nagyméretű játékasztal 1,5 cm vastagságú HPL laminált munkalappal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy egyetlen üres helyet sem fog találni benne. Ezért ez egy szilárd anyag, amely nem sérülhet könnyen. Az egészet egy szemet gyönyörködtető Carbon Mate™ réteg teszi teljessé. A vonzó megjelenés kéz a kézben jár a könnyű tisztítással és a magas karcállósággal.

TÖMÖR ALAP A KULCS

A Stripe Mate™ lábak nagy stabilitást biztosítanak. Az állítható lábaknak köszönhetően professzionálisan szintezheti a munkalapot. A kiegészítő ízületek nélküli egyszerű támasztékok maximális teret biztosítanak a lábaknak, és nincs veszélye annak, hogy egy izgalmas játék során térddel vagy lábbal eltalálják a keretet. Az X-Mate XXL játékasztal esetében a szerkezet dekorációs elemmé válik. A Diablo logóval ellátott eredeti díszítések ragadozó karaktert kölcsönöznek játékállomásának.

TÖKÉLETES TÁMOGATÁS

Egy nagy munkalap megfelelő alátámasztást igényel. Ezért egy diszkrét fémvázon nyugszik. A nagy játékasztal minden pontján stabil, és 80 kg össztömegű felszerelést is elbír. Gond nélkül elhelyezheti rajta a monitorokat, hangszórókat, a teljes felvételi beállítást és mindenekelőtt az átázott háttérvilágítású számítógépét.

Adatlap
SzínFekete