Fekete Diablo X-Mate 1000 játékasztal - Mariti

Fekete Diablo X-Mate 1000 játékasztal

Fekete Diablo X-Mate 1000 játékasztal

Diablo X-Mate__1469

Új termék

Diablo játékasztal, fekete-piros színben, a legjobb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve.

51 400 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

DIABLO X-MATE 1000 KIS JÁTÉKASZTAL

Saját játékállomásról álmodozol, de nincs elég hely a szobádban? A megoldás meglepően egyszerű. Nincs más dolgod, mint a készletedet a kis Diablo X-Mate játékasztalra helyezni. Mindössze 100 cm széles és 60 cm mély, így kis helyiségben is elfér. A megfelelően megválasztott kiegészítők és a Diablo székek jellegzetes megjelenése rendkívül kellemessé teszi a játékot, a streamelést, a munkát vagy a tanulást.

NAGY POTENCIÁL EGY KIS ASZTALBAN

A kis játékasztalt úgy terveztük, hogy kis méretei minden előnyt meghozzanak. A munkalap téglalap alakú formája maximalizálja a kihasználható helyet, a készletben található kiegészítők pedig segítik a rendtartást és a kényelmet biztosítják játék közben.

KIEGÉSZÍTŐK A NAGY SZERVEZÉSÉHEZ

Kis helynél a megfelelő szervezés áll az első helyen. Az X-Mate 1000 kis játékasztalt két masszív tartóval láttuk el, ami csökkenti az ital kiömlésének és a rendetlenségnek a kockázatát, de mindenekelőtt sok hely lesz az asztalon.
● A Headset Mate™ tartó fejhallgató felakasztására alkalmas. Amint megszokja, hogy visszahelyezi őket a helyükre, sok időt takaríthat meg a kereséssel, és a barátaival való játékra való felkészülés szó szerint egy másodpercet vesz igénybe.
● A csésze számára fenntartott hely nem szeszély. Nincs rosszabb, mint egy elárasztott billentyűzet vagy egér. A Cup Mate™ segítségével kedvenc itala elég közel lesz ahhoz, hogy minden helyzetben elérje, ugyanakkor elég távol az értékes elektronikus berendezéseitől.
Jobb vagy bal oldalt szeretsz jobban? Az Ön szabályai érvényesek a játékállomáson. Az X-Mate kis számítógépasztallal a tartók elhelyezését tetszés szerint testreszabhatja.

NINCS TÖBB KUSZVALT KÁBEL

Egy kis szobában minden centiméter számít. A kisméretű X-Mate 1000 játékasztal könnyen a falra helyezhető. Az asztal hátulján kialakítottunk egy kivágást, amely lehetővé teszi a kábelek átvitelét a monitorról vagy a billentyűzetről a praktikus Wire Mate™ rendszerezőre. A Diablo kábelkezelése egyszerű és hatékony, még egy kis számítógépes asztal esetén is.

JÁTSSZ AKADÁLYOK NÉLKÜL

Hozzá illő egérpad nélkül szó sem lehet kényelmes és hosszú játékról. Hogy összeszerelés után azonnal élvezhesd az új asztalt, egy megbízható vízálló szőnyeget találsz a készletben. Védi az asztalt, lehetővé teszi az egér szabad mozgatását, ugyanakkor a játékvilágban felismerhető Diablo logónak köszönhetően ragadozó karaktert ad a beállításhoz.

EGY STRAPABÍRÓ ASZTALLAP

Az akár 1,5 cm vastag munkalappal rendelkező X-Mate 1000 játékasztal szó szerint bármire kész. Először is egy nagyon strapabíró HPL lapból készült, amelyen nincs üres hely. Ez erőssé és rendkívül ellenállóvá teszi a sérülésekkel szemben. Másodszor, a Carbon Mate™ külső rétege nagyon vonzónak tűnik, emellett könnyen tisztítható és nem karcolódik könnyen.

MEGBÍZHATÓ ÉS SZILÁRD VÁZ

A kis játékasztal a Stripe Mate™ lábakra van helyezve, aminek köszönhetően maximális stabilitást érhet el. Az erős, de nem masszív támasztékok nem terhelik túl a teret, ami rendkívül fontos kis helyiségekben. Egyetlen kiálló szerkezeti elem sem teszi lehetővé, hogy kényelmes pozíciót találjon a lába számára anélkül, hogy időnként megütné a térdét vagy a lábát.

A szerkezet oldalain Diablo logóval ellátott dekoratív betétek találhatók, amelyek tökéletesen illeszkednek az egérpadhoz. Az összes részletre való összpontosítás olyan szempont, amely sok játékost hoz a Diablo márkához.

ERŐS ÉS STABIL SZERKEZET

A fémváznak köszönhetően a Diablo kis számítógépasztal akár 80 kg súlyú felszerelést is képes szállítani. A kis X-Mate játékasztal minden körülmények között megállja a helyét. Mindössze annyit kell tennie, hogy az állítható párnák segítségével mindkét oldal magasságát állítsa be, hogy tökéletesen sima felületet kapjon, amely semmilyen körülmények között nem inog.

Adatlap
SzínFekete