Fekete DIABLO X-Custom játékszék jelölőkkel - Mariti

Fekete DIABLO X-Custom játékszék jelölőkkel

Fekete DIABLO X-Custom játékszék jelölőkkel

Diablo X-Custom__1590

Új termék

Diablo játékszék fekete színben markerekkel, a legjobb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve.

117 600 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Diablo X-CUSTOM játékszék - fekete

A játékvilágnak szüksége volt egy kis szünetre és egy teljesen más pillantásra a játékosok felszerelésére. A Diablo X-Custom megváltoztatja a számítógépes székekkel kapcsolatos jelenlegi felfogást. A másolatod teljesen egyedi lesz, mert a háttámla hátuljára és oldalára törölhető jelölőkkel rajzolhatsz. A megbízható TilttechTM Frog mechanizmus és a praktikus 3D karfák a piacon elérhető legstabilabb változattá teszik.


JÁTÉK TELJESEN ÚJ STÍLUSBAN
Az X-Custom modell esetében tervezőink felülmúlták önmagukat. Teljesen újra feltalálták a játékszéket! A FutureVisionTM egy olyan dizájn, amelyet sehol máshol nem találsz, mert a Diablo szék eredeti formáját az Európai Unió egész területén érvényes közösségi tervezés (RCD)* védi. A kimagaslóan jó deréktámaszt biztosító széles ülés és háttámla olyan érzést kelt benned, mintha a sportautószerű ülésből egyenesen egy játéklimuzin lettél volna. És ez még csak a kezdete a lehetőségeinek!


A KREATÍV ELMEK IMÁDJA AZ X-CUSTOM SZÉKET
Az Ön pozíciója egyedülálló. Most a játékszéke olyan különleges díszlé válik, amilyet a játékvilág még soha nem látott. Nem álltunk meg a legkellemesebb HDS™ Gentle Feel tapintású ökobőr használatánál. A háttámla hátoldalát és az oldalakat speciális Creative LayerTM réteggel vontuk be, aminek köszönhetően ezek a felületek nagy vászonná változnak. Tehát ragadd meg a markereidet, és engedd szabadjára kreativitásodat.


NE habozzon, ALKOSSON VÉLEMÉNYT!
Önön múlik, hogyan díszíti X-Custom játékszékét. Készítsen hangulatos rajzot, és mutassa meg tehetségét a közösségi hálózatokon, írjon le egy fontos megjegyzést vagy kedvenc dalának szövegét. Semmit sem kockáztat, ha esélyt ad barátainak a bemutatkozásra, mert a jelölők teljesen letörölhetők (még néhány nap múlva is). Ez azt jelenti, hogy a legőrültebb és legprecízebb ötleteket is képes lesz megvalósítani. A tisztításhoz használja az X-Custom játékszékkészletben található nedves mikroszálas kendőt.


KÍVÜL ELEGÁNS, BELÜL RUGALMAS
A Diablo széke iránti csodálat soha nem ér véget, mert ez a minimalizmus és a precíziós feldolgozás tökéletes kombinációja. Az elegáns fekete kárpitra Diablo Chairs emblémákkal ellátott esztétikus hímzést helyeztünk el. Az X-Custom játékszéket színültig megtöltöttük rugalmas HR habbal, amely állandóan magas komfortérzetet biztosít, függetlenül attól, hogy egy órát vagy egész éjszakát ülsz a számítógép előtt.


TELJES KÉNYELEMBEN ÜLÉS
A Diablo X-Custom szék háttámlája magasságának és dőlésszögének beállítása az első lépés a kívánt kényelem eléréséhez. A fix TilttechTM Lift rendszer biztosítja az ülés megfelelő magasságát az asztalhoz képest, a TilttechTM Gear technológia pedig lehetővé teszi a háttámla akár 160°-os megdöntését és bármikor reteszelését. Az X-Custom játékszék fő mechanizmusa a tartós és megbízható TilttechTM Frog, melynek TilttechTM Swing funkciója lehetővé teszi a stressz, az idegek vagy a fáradtság könnyű leküzdését.


KÉNYELEM A KÖNYÖKNEK ÉS KEZEKNEK
Az Armtech™ X-Custom játékszék hibrid kartámaszok készen állnak az Ön számára. Állítsa be a magasságukat és helyzetüket (előre-hátra és oldalra állítás), és felejtse el a túlterhelt vállakat vagy az érzéketlen kezeket. A SoftTouch párnák rugalmas állítása rendkívül kényelmes a könyökök számára.


ERŐ AZ X-CUSTOM SZÉK TÁJÁN
Az X-Custom játékszék alja nem emelkedik ki a fenomenális tetejéből. Három erőssége van.

A modell szilárd és rendkívül esztétikus fém alapra épül.
A 4. osztályú emelő Air Damper™ rendszerrel lehetővé teszi az ülés maximális sima és kényelmes süllyesztését és felemelését. A játékszéket legfeljebb 130 kg súlyú emberek számára tervezték.
Az agilis PFC™ 360 gumiborítású kerekek csendes és problémamentes mozgást biztosítanak. A rugalmas külső réteg kiválóan működik bármilyen típusú padlón.

AZ ÖRDÖG NEM OLYAN IJESZTŐ, AMIKOR FESTETT
Az X-Custom játékszék összeszerelése után azonnal elkezdheti az alkotást, mert a csomag egy puha kendőt és egy dedikált, a Rystor által a Diablo Chairs számára készített markerkészletet tartalmaz. 8 szín áll rendelkezésére, melyek közül 4 eredeti ultraibolya fény alatti kezeléssel lep meg (X-Custom színek: fekete, rózsaszín UV, kék, zöld UV, narancssárga UV, lila, sárga UV és fehér). Legyen szó egyszerű körvonalról vagy összetett dizájnról, elkészítheti kedvenc színeiben, és az UValueTM végső hatása felülmúlja a legvadabb elvárásait.

FIGYELEM! A nem erre a célra szánt kárpitrészek festése és a nem tervezett jelölők használata az X-Custom játékszék ökobőrének visszafordíthatatlan károsodásához vezethet.


PROTIP A DIABLO SZÉKEKBŐL
X-Custom játékszéke évekig tökéletes állapotban marad, ha Diablo Chairs HDSTM dedikált bőrápoló terméket használ a tisztításához.


Adatlap
AnyagÖko-bőr
SzínFekete