Világoskék játékszék - DIABLO X-ST4RTER - Mariti

Világoskék játékszék - DIABLO X-ST4RTER

Világoskék játékszék - DIABLO X-ST4RTER

Diablo X-STARTER__1506

Új termék

Világoskék játékszék - DIABLO X-ST4RTER, a legjobb minőségű anyagokból készült, és a legújabb trendek szerint tervezve.

76 430 HUF

Egyéb színkombinációk

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Diablo X-ST4RTER játékszék - sötétkék

DIABLO X-STARTER KÉNYELMES SZÉKEK
Karcsú formájának, elegáns és eredeti sötétkék színének köszönhetően a kényelmes X-Starter Diablo szék tökéletes játékterembe és otthoni irodába. Mindkét esetben fenomenálisan működik. Üljön rá, és minden alkalommal könnyedén felveszi a kényelmes pozíciót. A lényeg az, hogy a számítógép előtt eltöltött hosszú órák ne okozzanak többé hát-, nyak- vagy csuklófájdalmat.


MEGTALÁLJA A LEGJOBB KOMBINÁCIÓKAT
Az X-Starter szék az Ön igényeihez igazodik. A székhez derékpárnát és lábtartót választhat. A további tartozékok lehetőséget adnak a kényelem új szintjének felfedezésére.

Frissítse az X-Startert. Válasszon kiegészítőt:

Deréktáji párna – a hosszú órákon át tartó ülés fájdalmat okozhat az ágyéki területen, ezért érdemes ezt a területet további támasztékkal ellátni.
Lehúzható lábtámasz – az asztalhoz való szék nem feltétlenül csak ülést jelent. Szüneted van? Fel a lábad, ideje aludni!

A KIVÁLÓ KÉNYELEM KULCSA
Az X-Starter szék kanál formája sokkal több, mint csupán utalás a sportautók üléseire. A jellegzetes forma és formázott háttámla végre lehetővé teszi, hogy kényelmes pozíciót találjon és professzionálisan támassza meg minden testrészét ülés közben.

Az X-Starter szék párnázata az Ön javára válik. A rugalmas és sérülésálló HR hab rendkívüli komfortérzetet biztosít Önnek. Különösen azért, mert ez a modell Comfort Layer™ ülést tartalmaz. A jellegzetes töltelék még nagyobb elégedettséget biztosít.


SZÖVET SZÉKEK
A SoftTouch™ anyag, amelyből az X-Starter szék ülését készítettük, mindent tartalmaz, ami felkelti a figyelmet és maximális kényelmet biztosít. A szövet tartós, kopásálló, ugyanakkor nagyon puha és kellemes tapintású. A szék teljesen légáteresztő anyaga a legjobb dolog, ami történhet veled munka közben egy forró napon.

A Diablo X-Starter szék erősségei közé tartozik a precíziós megmunkálás. A szilárd és esztétikus varrás tökéletes feszességben tartja az anyagot, aminek köszönhetően az egész megjelenés évekig tökéletes.


AZ ÖN IDEÁLIS BEÁLLÍTÁSA
A székekben a háttámla emelése, lengetése és lehajtása alapfelszereltség. A Diablo X-Starter precíz magasságállító rendszerrel rendelkezik - Tilttech™ Butterfly és Tilttech™ Swing, amely lehetővé teszi a pihentető, de mindenekelőtt biztonságos hintázást.

A megbízható Tilttech™ Gear mechanizmus megérdemli a figyelmet. Ennek köszönhetően a háttámlát akár 160°-ban is megdöntheti, hogy fekve ellazuljon. A testreszabási csomag bármikor készen áll arra, hogy testreszabott beállításokat adjon, ami azt jelenti, hogy mindig teljes kényelemben dolgozhat, játszhat vagy akár szundikálhat.


KIOLDHATATLAN KARFA
Az ergonómikus ülés lényegét minden apró részletből kivonjuk, így a könyökök támasztását is ízlése szerint állíthatja be. Az Armtech™ Crossover SoftTouch karfák két síkban változtatják helyzetüket. Felső részük profilozott és kifejezetten puha, mert tudjuk, hogy a megfelelő könyök- és alkartámasz jelentősen befolyásolja a munka kényelmét.


TÖKÉLETES AZ UTOLSÓ KERÉKIG
Érdekel, hogy az X-Starter szék az Ön modellje? Határozza meg, hogy érdekli-e a minimalista megjelenés és a maximális funkcionalitás. A szilárd alap és a szilárd mechanizmusok 136 kg-ig növelik a terhelhetőséget. A PFC™ 360 gumikerekek rendkívül csendes és sima mozgást tesznek lehetővé, és biztonságosak a padlón.

Adatlap
AnyagTextil
SzínKék