Világoskék derékpárna - X-Starter Diablo - Mariti

Világoskék derékpárna - X-Starter Diablo

Világoskék derékpárna - X-Starter Diablo

Diablo Gadgets__1510

Új termék

A Diablo Chairs márkájú derékpárna világoskék színben, kiváló minőségű anyagból és a legújabb trendek szerint tervezve.

10 460 HUF

Egyéb színkombinációk

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

X-ST4RTER DERÉKPÁRNA: világoskék

Emelje új szintre Diablo X-Starter játékszékének kényelmét ezzel az eredeti derékpárnával. Ez egy apró kiegészítő, amely azonban jelentősen megváltoztatja a megjelenést, de mindenekelőtt az Ön kényelmét és ezáltal általános elégedettségét.

ERGONOMIKUS DERÉKPÁRNA


Ennek az ágyékpárnának köszönhetően a játékszékben töltött hosszú órák még kellemesebbek és egészségesebbek lesznek. Miért?

  • Az egyedülálló Diablo derékpárnát úgy tervezték, hogy tökéletesen együttműködjön a gerincvel. Elsöprő kényelmet nyújt, amint megérinti a hátát.
  • Ergonomikus derékpárnánk belül memóriahabbal van töltve. Ez a ritka anyag minden helyzetben tökéletesen alkalmazkodik gerinced természetes formájához, így biztosan megadja a szükséges támaszt.
  • A SoftTouch™ anyag garantálja a legmagasabb szintű tartósságot és kényelmet. Rendkívül erős, tökéletesen feszített és kopásálló, ugyanakkor nagyon kellemes tapintású. Ráadásul kiváló légáteresztő képességének köszönhetően olyan maximális kényelemérzetet biztosít, amit szinte semmi más nem tud nyújtani. És mindezt még forró nyári napokon is megteheti.
  • Az ágyékpárna nincs tartósan a székhez rögzítve, így bármikor magaddal viheted. Ez a csodálatos ergonomikus kiegészítő nagyszerűen használható az irodában, útközben vagy az autóban.
  • Kár tagadni! Az X-Starter játékszék még jobban néz ki ezzel az eredeti derékpárnával. A párna igazán egyedi kék színe és jellegzetes formája tökéletesen illeszkedik a játékszék kialakításához. Hozzon létre egy lélegzetelállító összeállítást, amely teljesen elkápráztat.
Adatlap
SzínKék