Lábtartó Diablo X-Starter székhez - Mariti

Lábtartó Diablo X-Starter székhez

Lábtartó Diablo X-Starter székhez

Diablo Gadgets__1403

Új termék

Diablo Chairs lábtartó az X-Starter játékszékhez fekete színben, kiváló minőségű anyagból és a legújabb trendek szerint tervezve.

14 230 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

DIABLO X-STARTER LÁBTÁMASZ

Fekete-Piros


A játékszéken való ülésnek számos előnye van - megakadályozza a tartászavarok előfordulását vagy súlyosbodását, stabil testhelyzetet biztosít, és garantálja a kényelmet, ami a nagyvades expedíciók során szükséges. Megtaláltuk azonban a módját, hogy még élvezetesebbé tegyük a virtuális játékot – csak szerelje fel a Diablo X-Starter játékszéket ergonomikus lábtartóval.

JÁTÉKSZÉK LÁBTARTÓVAL


Bár a kényelem egyéni kérdés, a különböző testrészek megfelelő alátámasztása mindig további előnyöket garantál. Ahogyan a könyöktámasz megtámasztja az alkarokat, biztosítja a kar kényelmét és stabilizálja a testtartást, a lábtámasz kiváló módja a fáradt lábak enyhítésére és megtámasztására, valamint csökkenti a csípőproblémák kockázatát.

Ergonómikus testhelyzetben ülve, amelyben megfelelően támasztja meg a hátát és a karját, célszerű megjegyezni a lábfejét is. A lábtámaszt akkor használhatja, amikor csak akarja, és bármikor kihajthatja, miközben a rendszeres pozícióváltás javítja a vérkeringést és további kényelmet biztosít a hát és a lábak közötti megfelelő szög megtartásával. Ráadásul legyünk őszinték – ha a lábad a pihenőn van, az ülés azonnal kellemesebb.

Tudni kell:


A maximális kényelem érdekében használja a lábtámaszt lehajtott háttámlával.
Maximális terhelhetőség 30 kg-ig.
Ne üljön a háttámlára, mert a szék felborulhat.
A lábtartó vége és a szék távolsága 39 cm.
Az ülés alatt két lyuk található a lábtámasz rögzítéséhez/rögzítéséhez. A telepítés nagyon egyszerű és gyors.


Adatlap
SzínFekete