Irodai szék Diablo V-BASIC fekete-narancs színben - Mariti

Irodai szék Diablo V-BASIC fekete-narancs színben

Irodai szék Diablo V-BASIC fekete-narancs színben

DIABLO V-BASIC__1539 SKL2

Új termék

Diablo irodai szék fekete-narancs színben, a legkiválóbb minőségű anyagokból készült és a legújabb trendek szerint tervezve.

RAKTÁRON - kiszállítás 24 órán belül.

122 170 HUF

Egyéb színkombinációk

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Diablo V-Basic irodai szék - fekete-narancs színben


Egyedi ergonomikus V-Basic szék modern dizájnnal és színekkel, amelyek karaktert kölcsönöznek a belső térnek. Ha mindig is egy elegáns, narancssárga irodai székről álmodott, most megtalálta a legjobb megoldást. A Diablo V-Basic modell nem csak professzionális támaszt nyújt gerincének, de esztétikailag is megfelel a magas elvárásoknak. 

STÍLUS ÉS KÉNYELEM EGYBEN
A V-Basic ergonomikus szék a kivételes kényelem és az eredeti dizájn ötvözésének eredményeként jött létre. A V-Mesh anyag használatának köszönhetően nemcsak optimális, egészséges támogatást élvezhet teste, hanem kiváló légáramlást is. Ez azt jelenti, hogy az ergonomikus szék még forró napokon is hihetetlen kényelmet biztosít. Ezenkívül a V-Mesh könnyen tisztán tartható, és tartóssága évekig kitart. 

ERGONÓMIKUS TISZTÍTÁS
A V-Basic irodai széken csak egy pillanat kell ahhoz, hogy érezze, hogy az átgondolt dizájn professzionálisan támogatja a testét. Az ergonómiai siker az alsó részén található profilozott háttámlának és az állítható fejtámlának köszönhető - a V-Basic modell képes a magasság és a dőlésszög változtatására. A precízen beállított fejtámla tehermentesíti a nyakat, és biztosítja, hogy az íróasztalnál kényelmesen elhelyezkedjen akár több órán keresztül is.

PROFESSZIONÁLIS KARFÁK 3 BEÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGVEL
Az Ön kényelme a mi prioritásunk. A V-Basic irodai szék puha felületű ergonomikus karfákkal van felszerelve, amelyeknek köszönhetően elfelejti a feszülő vállakat és a fájdalmat. Az Armtech™ Hybrid SoftTouch modell lehetővé teszi a kartámaszok beállítását: felfelé, előre-hátra és jobbra-balra, így garantálva az alkar és a könyök optimális megtámasztását. 

A KEREKEKIG ERŐS
A V-Basic Diablo ergonomikus szék alsó része is figyelmet érdemel. A tömör alumínium váz és a szilárd emelő kombinációja 140 kg-ra növelte az irodai szék teherbírását. A megbízható működésről az Air Damper™ System lengéscsillapító mechanizmus és a PFC™ 360 gumikerekek gondoskodnak, ennek köszönhetően a szék simán és halkan mozog, nem karcolja a padlót.

AZ IRODAI SZÉK A VÁLASZ AZ ÖN IGÉNYEIRE
A V-Basic irodai szék számos beállítási lehetőséget kínál, melyeknek köszönhetően tökéletesen igazodhat igényeihez és testalkatához.

FEDEZZE FEL A V-BASIC ERGONOMIAI SZÉK LEHETŐSÉGEIET:
- ülésmagasság állítás,
- háttámla magasság állítás,
- a fejtámla magasságának és dőlésszögének beállítása,
- állítható magasságú kartámaszok, előre-hátra és jobbra-balra állás,
- négy háttámla dőlésszög (90°, 115°, 125°, 135°),
- ringató funkció.

Adatlap
SzínNarancssárga