Szürke színű szövet irodai szék HELLS Chair HC-1021 - Mariti

Szürke színű szövet irodai szék HELLS Chair HC-1021

Szürke színű szövet irodai szék HELLS Chair HC-1021

HC__5904172376145

Új termék

Hell's Chair szövet irodai szék szürke színben, a legkiválóbb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve.

49 050 HUF

Egyéb színkombinációk

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

IRODAI SZÖVET FORGÓSZÉK HELL'S SZÉK HC-1021 SZÜRKE

Maximális felhasználói súly: 120 kg

A szék súlya: 14 kg

A SZÉK JELLEMZŐI:

Ergonomikus irodai szék lapos ülőfelülettel
Kényelmes, stabil karfa!
A háttámla kontúros formája kényelmes munkavégzést biztosít
A TILT funkció lehetővé teszi a szék finom ringatását
A szék magasságának finom beállítása
TechPro Steel 5.1 szilárd ötcsillagos alap
SGS által hitelesített gázlift
Töltés a legjobb minőségű Free Air termoelasztikus hab és hideg CF hab kombinációjából
Poliuretán gumival bevont kerekek


A HC-1021 széket olyan emberek számára tervezték, akik értékelik az eredeti és egyedi dizájnt, amely kiválóan alkalmas hosszú órákon át a számítógép melletti munkához. Olyan bevált megoldások kombinációja, mint a TILT mechanizmus, amely lehetővé teszi a finom ringatást a székben, egyedi és elegáns kialakítással, a legigényesebb vásárló ízlésének megfelelően.

Kiváló minőség és odafigyelés a részletekre

Ez egy sok kidolgozott részletből álló fotel, ahol a kívánt végeredmény a lehető legmagasabb felhasználói kényelem. A HC-1021 szék ötvözi a kiváló minőségű ökológiai bőr praktikumát eredeti, egyedi dizájnnal és olyan eredeti részletekkel, mint a kényelmes, stabil karfa! Az egész bevált anyagokból készült, amelyek garantálják a legmagasabb használati kényelmet.

Tökéletes kényelem

A szék teljes szerkezete a legmagasabb használati kényelemnek van alárendelve, de mindenekelőtt az egész test helyes pozícionálását biztosítja, különös tekintettel a gerincre. A fotel kiválasztásakor ne csak annak egyedi megjelenésére ügyeljen, hanem a gerincére is.

A HC - 1021 szék gondoskodik az összes alábbi elemről:

Az egész test optimális helyzete
Az erős és szilárd felépítés és a termoelasztikus Free Air hab formájú töltet hideg CF habbal kombinálva garantálja, hogy a test mindig optimális helyzetben legyen. Ez az egészség és a kikapcsolódás garanciája.

A fej és a nyak izmainak támogatása
A megfelelően megtervezett párna kényelmet biztosít hosszú munka, tanulás vagy játék után is.

Háttámasz
A háttámla speciális formája biztosítja a kényelmet és megakadályozza a hátfájást. A szék alkalmazkodik az ülő helyzethez és optimális tartást biztosít.

A gerinc helyes beállítása
A speciálisan kialakított ágyéki gerinctámasz a háttámla kontúros formájával kombinálva biztosítja, hogy a gerinc mindig a megfelelő helyzetben legyen.

Kényelmes támaszték a kéznek és a karoknak
A háttámla gondosan átgondolt formája és a stabil karfák kivételes tartást biztosítanak a kéznek, az alkarnak és a karoknak, amelyek még sokórás intenzív munka vagy játék után sem lesznek fáradtak.

Kényelmes támasz a combnak és a lábaknak
A széket úgy tervezték, hogy maximális tartást biztosítson a comboknak. A fokozatmentesen állítható magasság lehetővé teszi a kényelmes lábtartást és az egyes felhasználók magasságához való alkalmazkodást.

Egy szék – sok felhasználási lehetőség. HC-1021 szék!
Tudomány
A HC-1021 székkel a tanulás még hatékonyabb lehet. A kényelemnek, a csendes működésnek és a testhez való alkalmazkodásnak köszönhetően arra koncentrálhat, ami igazán fontos – hát-, kar- és lábfájdalmak nélkül.

Munka
A számítógépen végzett munka nem kell, hogy fárasztó legyen! A HC-1021 széknek köszönhetően, amely ideális társ és partner speciális feladatokhoz, meglátja. Ez az ergonomikus és kényelmes szék minden, amire szüksége van, hogy a céljára összpontosítson.

A teljes irányítás mindig kéznél van
A TILT funkció, amely lehetővé teszi, hogy a háttámla alatt található kar segítségével hintázzon a székben, egy bevált megoldás, amely lehetővé teszi, hogy több órányi munka vagy szórakozás után egy pillanatra megpihenhessen. Egy kézmozdulattal eldöntheti, hogy a munkára szeretne-e koncentrálni, vagy a lehető legtöbbet pihenni – csak használja az ülés alatti kart.

Alkalmazkodás a felhasználói igényekhez
A szék karfái praktikus színekben pompáznak. A legfontosabb, hogy kialakításuk kényelmes tartást biztosít az alkar számára.

Csendes működés

A poliuretán gumival bevont kerekek stabilitást, valamint csendes és biztonságos futást biztosítanak a padlón.

A számítógép/monitor beállításaitól függően a fotón látható termék megjelenése (főleg színe, textúrája) kismértékben eltérhet a tényleges terméktől.

Adatlap
AnyagTextil
SzínSzürke