Rózsaszín-fehér irodai szék HELLS CHAIR HC-1011 - Mariti

Rózsaszín-fehér irodai szék HELLS CHAIR HC-1011

Rózsaszín-fehér irodai szék HELLS CHAIR HC-1011

HC__5905496912200

Új termék

Hell's szék szövet irodai szék rózsaszín-fehér színben, a legkiválóbb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve. 

58 750 HUF

Egyéb színkombinációk

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

A szék súlya: 14 kg

Maximális felhasználói súly - 120 kg

A SZÉK JELLEMZŐI:

Ergonomikus játékszék lapos ülőfelülettel
Kényelmes, puha, párnázott és állítható karfa minőségi anyagból
Állítható magasságú kartámaszok és összecsukhatóságuk, így kényelmesen hozzá lehet helyezni egy széket az íróasztalhoz.
Állítható fejtámla magasság és deréktámasz
A nyakizmok és az ágyéki gerinc támogatása
TILT funkció a szék finom ringatásához
Sima ülésmagasság állítás
Ötcsillagos szilárd alapozó TechPro Nylon 5.1
3. osztályú gázlift SGS tanúsítvánnyal
A töltelék a legjobb minőségű Free Air termoelasztikus hab és hideg CF hab kombinációjából áll
Poliuretán gumi kerekek


A HC-1011 széket azoknak tervezték, akik értékelik az eredeti és egyedi dizájnt, amely alkalmas lesz hosszú órákon át a számítógép melletti munkára. A bevált megoldások kombinációja, mint például a TILT mechanizmus, amely lehetővé teszi a gyengéd ringatást a széken egyedi és elegáns kialakítással a legigényesebb vásárlók ízlése szerint.

Kiváló minőség és odafigyelés a részletekre


Ez egy sok kidolgozott részletből álló fotel, ahol a tervezett végeredmény a legmagasabb felhasználói kényelem. A HC-1011 fotel a kiváló minőségű szövetek praktikumát eredeti, rendkívüli dizájnnal és olyan eredeti részletekkel ötvözi, mint például a deréktámasz vagy a kényelmes, állítható, puha, párnázott kartámasz. Az egész bevált anyagokból készült, amelyek garantálják a legmagasabb használati kényelmet.

Tökéletes kényelem

A szék teljes felépítése a legmagasabb használati kényelemnek van alárendelve, de mindenekelőtt az egész test helyes elhelyezését biztosítja, különös tekintettel a gerincre. A fotel kiválasztásakor ne csak az eredeti megjelenésére figyeljen, hanem a saját gerincére is.

A HC-1011 szék gondoskodik az összes alábbi elemről:

Az egész test optimális helyzete
Az erős és szilárd felépítés, valamint a termoelasztikus Free Air hab kitöltése hideg CF habbal kombinálva garantálja, hogy a sziluett mindig optimális helyzetben legyen. Ez az egészség és a pihenés garanciája.

A fej és a nyak izmainak támogatása
A megfelelően megtervezett párna kényelmet biztosít a hosszú munka, tanulás vagy játék során is.

Háttámasz
A háttámla speciális formája biztosítja a kényelmet és megakadályozza a hátfájást. A szék alkalmazkodik az ülő helyzethez és optimális tartást biztosít.

A gerinc helyes helyzete
A speciálisan kialakított ágyéki gerinctámasz a háttámla profilos formájával kombinálva biztosítja, hogy a gerinc mindig a megfelelő helyzetben legyen.

Kényelmes támaszték a kéznek és a karoknak
A háttámlák gondosan átgondolt formája és az állítható karfák puha kitöltése kivételes tartást biztosít a kéznek, az alkarnak és a karoknak, amelyek még sokórás intenzív munka vagy játék után sem lesznek fáradtak.

Kényelmes támasz a combnak és a lábaknak
A széket úgy tervezték, hogy maximális tartást biztosítson a comboknak. A fokozatmentesen állítható magasság lehetővé teszi a kényelmes lábtartást és az egyes felhasználók magasságához való alkalmazkodást.

Egy szék – sok felhasználási lehetőség. HC-1011 szék!

Tudomány

A tanulás még hatékonyabb lehet a HC-1011 székkel. A kényelemnek, a csendes működésnek és a testhez való alkalmazkodásnak köszönhetően arra koncentrálhat, ami igazán számít – hát-, kar- és lábfájdalmak nélkül.

Munka
A számítógépen végzett munka nem kell, hogy fárasztó legyen! Ezt a HC-1011 széknek köszönheti, amely tökéletes társ és partner speciális feladatokhoz. Ez az ergonomikus és kényelmes szék minden, amire szüksége van, hogy a lehető legjobban a céljára összpontosítson.

A teljes irányítás mindig kéznél van


A TILT funkció, amely lehetővé teszi, hogy a háttámla alatt található kar segítségével hintázzon a székben, egy bevált megoldás, amely lehetővé teszi, hogy több órányi munka vagy szórakozás után egy pillanatra megpihenhessen. Egy kézzel eldöntheti, hogy a munkára szeretne-e koncentrálni, vagy a lehető legtöbbet pihenni – csak használja az ülés alatti kart.

Alkalmazkodás a felhasználói igényekhez
A szék karfája ugyanazzal a szövettel van bevonva, mint a szék, az egységes stílus érdekében. A legfontosabb, hogy puha párnázatuk kényelmes megtámasztást biztosít az alkarnak.

Helyszín támogatás

Az ágyéki gerinctámasz és az állítható nyaktámasztó fejtámla szerkezete kellően alátámasztja tested legfontosabb részeit, így sok órányi tanulás, munka vagy szórakozás örömet okoz.

Csendes működés

A poliuretán-gumi bevonattal bevont kerekek stabilitást, valamint csendes és biztonságos futást biztosítanak a padlón.

Adatlap
AnyagTextil
SzínRózsaszín