Állítható magasságú asztal - Huzaro HERO 8.5 - Mariti

Állítható magasságú asztal - Huzaro HERO 8.5

Állítható magasságú asztal - Huzaro HERO 8.5

HERO 8.5 SKL7

Új termék

Állítható magasságú Huzaro asztal fekete színben, a legjobb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve.

RAKTÁRON - kiszállítás 24 órán belül.

94 800 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Táblázat Huzaro Hero 8.5

KÜLÖNLEGES KÉPESSÉGEK:
- Ergonomikus elektromos asztal állítható magassággal
- Praktikus LED vezérlőpanel kedvenc beállítások memóriájával
- A továbbfejlesztett motor megnövelt teherbírással biztosítja a sima és csendes működést
- Az asztallap magasságának széles skálája: 74 cm-től 119 cm-ig
- Kényelem garanciája állva és ülve
- Fejhallgató, italtartó és két kábelbemenet
- Vastag, rendkívül strapabíró felső 140 cm, szennyeződésálló felülettel
- Stabil konstrukció rendkívül strapabíró alumíniumból és megerősített lábakkal állítható

ELEKTROMOS ASZTAL HERO 8.5
JÁTÉK VAGY IRODAI? ERGONOMIKUS!
A Hero 8.5 asztal ideális minden olyan tevékenységhez, ahol sok időt töltünk. Hosszú játékmenetek, órákig tartó tanulás vagy teljes munkaidős munka – ezek a tevékenységek mindegyike kényelmesebb, ha a helyünk ergonomikus, és a pozícióváltáshoz csak egy gomb szükséges. Kényelmes ülés vagy a hát nyújtása? Nem kell választanod, a Hero 8.5 egy olyan asztal, ahol kényelmesen felvehetsz bármilyen pozíciót.

LEGYEN A MOZGÁS A MINDENNAPI ÉLETE!
A Hero 8.5 asztal modern vezérlőpanellel van felszerelve, emlékeztető modullal az asztal mögötti munkapozíció megváltoztatásához. Válasszon egyet a 3 lehetőség közül (30 perc, 45 perc vagy 60 perc), és az íróasztal emlékeztetni fogja, hogy egészsége érdekében változtassa meg az asztali pozícióját állóra vagy ülőre.

LED VEZÉRLŐPANEL BEÁLLÍTÁSMEMÓRIÁVAL
Az asztallap magasságát egy kényelmes kezelőpanel szabályozza. A memória opciónak köszönhetően könnyedén visszatérhet a korábban konfigurált kedvenc asztali beállításokhoz – ülő és álló pozíciókhoz. A panelt ergonomikus, mindig hozzáférhető helyen kell elhelyezni. A LED kijelző 1 cm-es pontossággal mutatja az asztal aktuális magasságát.

A MOTOR CSENDES ÉS SZÍNMENTES MŰKÖDÉSE
Az első osztályú motor egyenletes mozgást biztosít még az asztal terhelt állapotában is (összsúly 80 kg-ig). A precíz mozgás biztosítja a kényelmes használatot és a hajtás csendes működése semmilyen körülmények között nem zavarja.

XXL TÁNYÉR
A Hero 8.5 lenyűgöző asztalfelülete akár 60 cm x 140 cm. Ez lehetőséget ad arra, hogy az összes szükséges tárgyat az asztalra helyezze anélkül, hogy veszélyeztetné a használat kényelmét tanulás, munka vagy fontos játék közben.

FELSŐ CARBON FLEX BEVONATTAL
Az asztallapot speciális karbonszerű bevonat borítja. Rendkívül praktikus megoldás, a felsőrész strapabíró, ellenáll a karcoknak és a szennyeződéseknek, ugyanakkor remekül néz ki.

TARTÓS FELSŐ!
A strapabíró MDF lapból készült, 15 mm vastag asztallap tartósságot és stabilitást biztosít még nagyon nagy nyomás mellett is.

2x KÁBELBEMENET
Az asztalon két lyuk található a kábelek elrendezéséhez. A bemenetek az asztal mindkét oldalára vannak felszerelve, így játékállomása a telepítéstől függetlenül mindig rendezett lesz.

POHÁRTARTÓ
Különleges, kényelmes italtartó. Konzervdobozokat, palackokat vagy poharakat egyszerűen és biztonságosan tárolhat benne. Ez a megoldás megakadályozza a készülék elárasztását.

FEJHALLGATÓ TARTÓ
Kényelmes, praktikus fejhallgató tartó. Amíg nem használja a fejhallgatót, biztonságosan lógnak anélkül, hogy helyet foglalnának az asztalon. A tartó gyorsan és kényelmesen elrejthető az asztal alá.

MEGBÍZHATÓ ÜTKÖZÉSGÁTLÓ RENDSZER
A Hero 8.5 asztal modern ütközésgátló rendszerrel van felszerelve, amely megvédi Önt és bútorait. Ez a csúcstechnológiás rendszer megállítja és néhány centiméterrel leengedi az asztallapot, ha bármilyen akadályt észlel, megvédi a tárgyakat a sérülésektől. Ennek a funkciónak köszönhetően a Hero 8.5 asztal ideális gyermekszobákba és irodákba.

LEÍRÁS
Gyártó: Huzaro
Modell: Hero 8.5
Felépítés: elektromos, alumínium
Vezérlés: LED vezérlőpanel
Asztallap magassága: min 74 cm - max 119 cm
Asztallap: 140 cm x 60 cm
Asztal kapacitása: 80 kg-ig
Asztallap vastagsága: 1,5 cm
Tartók: fejhallgatóhoz, italokhoz
Lábak: állítható

Adatlap
SzínFekete