Rózsaszín-fehér játékszék DIABLO Marshmallow Pink X-Player 2.0 - Mariti

Rózsaszín-fehér játékszék DIABLO Marshmallow Pink X-Player 2.0

Rózsaszín-fehér játékszék DIABLO Marshmallow Pink X-Player 2.0

Diablo X-Player__1228

Új termék

Diablo játékszék, rózsaszín-fehér színben, a legjobb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve.

101 000 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Játékszék Diablo X-PLAYER 2.0 - Marshmallow Pink

Normál méret

Egy játékszék, amely minden játékból rengeteg extra benyomást kelt. A vadonatúj Frost White-ban található Diablo X-Player elengedhetetlen kelléke játékberendezéséhez, amely minden játékot izgalmasabbá tesz.

Masszív sziluettjű, lenyűgöző logókkal és kellemes tapintású szövetkárpitos játékszékünk egyedi hangulattal tölti meg szobáját vagy irodáját. Nélkülözhetetlen támaszként is szolgál majd, mivel úgy lett kialakítva, hogy megóvja a testtartását és megelőzze a hosszan tartó ülés negatív hatásait. Tudj meg többet!

TÁMOGASSA A HELYES TEST TARTÁST
A testtartás hatékony gondozása és a gerinc teljes hosszában történő megfelelő védelme érdekében az X-Playert puha derékpárnával és fejtámlával láttuk el. Ergonomikus formájuknak köszönhetően megtámasztják a gerincet, és biztonságos és kényelmes pozíciót biztosítanak minden egyes háttámlának. Így elkerülheti a hosszan tartó ülés következményeit, különösen a fájdalmat és a testtartási hibák előfordulását vagy súlyosbodását.

CSÚCS MINŐSÉGŰ ANYAGOK
Az X-Player masszív sziluettjét tartós EcoFiber™ szál és lélegző méhsejt szerkezetű Diablo Honeycomb™ háló borítja. Ezek a megbízható szövetek garantálják a szükséges levegőkeringést, kopás- és sérülésállóságuk pedig biztosítja, hogy hosszú évekig jól nézzenek ki. Az ülés oldala és a háttámla háttámlája sima HDS™ ökobőrrel van bevonva, amely minden játékban jól látható. Ezenkívül az erős Nylon™ LV3 varrás biztosítja a kárpit megfelelő feszességét.

A szövetek puha, deformációálló HR habbal vannak bélelve, amely kényelmes pozíciót biztosít, és sok éven át deformációmentesen tartja játékszékét.

BEÁLLÍTÁSI CSOMAG
Az Armtech™ Hybrid SoftTouch karfák még kényelmesebb pozíciót biztosítanak, mivel három irányban igazíthatod a testedhez. A helyes beállítás biztosítja a szükséges kényelmet minden egyes háttámlához, stabil pozíciót és ergonomikus támasztékot a csuklónak, alkarnak és vállnak.

A Tilttech™ Butterfly rendszer lehetővé teszi, hogy testének és magasságának megfelelően állítsa be a szék magasságát. A helyes beállítás kényelmes pozíciót garantál, és megkönnyíti a fejtámla és az ágyékpárna természetes beállítását.

A Tilttech™ Swing mechanizmus egyedülálló funkciót biztosít a biztonságos és pihentető lendítéshez, míg a Tilttech™ Gear rendszer lehetővé teszi a háttámla legkényelmesebb dőlésszögének beállítását.

STABIL ALAP
Az X-Player ötcsillagos alapját alkotó szilárd és pontosan összekapcsolt anyagok garantálják a biztonságos és stabil pozíciót intenzív mozgás közben is. Ezenkívül az Air Damper™ System emelőmechanizmus párnázást biztosít a még nagyobb kényelem érdekében.

A PFC™360 kerekek biztosítják a szék mobilitását bármilyen felületen, gumibevonatuknak köszönhetően pedig a padlót tökéletesen védik a karcolásoktól.

Sok móka, sok kényelem és elengedhetetlen biztonság sok éven át. A Diablo X-Player Frost White színben egy játékszék, amely minden eddiginél különlegesebbé teszi a játékot, egyedi karaktert kölcsönöz szobájának, és pótolhatatlan támaszt nyújt a testtartásához.

Adatlap
AnyagTextil
SzínRózsaszín

A termék vásárlói ezt is megvették: