Piros-fekete DIABLO játékszék - X-Gamer 2.0 - Mariti

Piros-fekete DIABLO játékszék - X-Gamer 2.0

Piros-fekete DIABLO játékszék - X-Gamer 2.0

Diablo X-Gamer__840

Új termék

Diablo szövet játékszék piros-fekete színben, a legjobb minőségű anyagokból készült és a legújabb trendek szerint tervezve.

76 430 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Diablo X-GAMER játékszék - Deep Red

Készüljön fel egy nagy adag ergonómiára és egészséges kényelemre, mert a Diablo csapatában van egy vadonatúj játékos – a forradalmi X-Gamer modell. Ennek köszönhetően mindennapi játéka rendkívül kényelmes, biztonságos és játékizgalommal teli lesz. Ismerje meg őt jobban, és győződjön meg róla, hogy a legjobb döntést hozza meg.

ECOFIBER™ SZÖVET KÁRPIT
A Diablo X-Gamer rendkívül tartós EcoFiber™ anyagból készült. Nem csak kopásálló, de meglepően légáteresztő is, így új játékszéke elegendő légáramlást biztosít, és tökéletesen védi testét a túlmelegedéstől. Az X-Gamerrel minden játék kényelmesebb lesz, mint valaha.

DUPLA HAB ÜLÉS
Az ülés teljes masszív szerkezete rugalmas HR habbal van kitöltve, amely meglehetősen puha és rendkívül kényelmes pozíciót biztosít. Ráadásul a kényelmes Comfort Layer™ ülés még több habszivacsból készült, így a Diablo X-Gamer kényelme páratlan!

A GERINC TÁMASZTÁSA
A derék helyes helyzete megbízható védelmet jelent a testtartási hibák előfordulása vagy súlyosbodása ellen. A Diablo X-Gamer ülés rugalmas memóriahabbal töltött, ergonomikus derékpárnával van felszerelve, amely biztosítja, hogy a háta minden dőléskor biztonságos helyzetben legyen.

A párna klipek nélkül illeszkedik a háttámla felületéhez, így bármikor használhatod puha támaszként, nem csak az új játékszékben.

MEGBÍZHATÓ BEÁLLÍTÁS
A Butterfly Tilttech™ rendszer lehetővé teszi az ülés szintjének beállítását az asztal magasságától és magasságától függően. Segít ergonómikus helyzetbe hozni, és kivételes kényelmet biztosít hosszú órákon át tartó játék, munka vagy tanulás után is.

A kiegészítő Tilttech™ Swing funkció pihentető és biztonságos lengést biztosít. Könnyedén beállíthatja az ülés és a háttámla döntéséhez szükséges nyomást, és testsúlyához igazíthatja, hogy kényelmesen ringathasson a székben. Akár 115°-ban dönthető!

KIVÁLÓ FÜGGESZTÉS
A Diablo X-Gamer ülés alkalmazkodik a tested mozgásaihoz, és rendkívül kényelmes ülést biztosít. A csillapításról egy robusztus Tilttech™ Lift gondoskodik, beépített Air Damper™ rendszerrel. A játékok olyan kényelmesek lesznek, mint még soha!

KÉNYELMES KARTÁMLÁK
Az Armtech™ Hold SoftTouch kartámaszok megfelelő támasztást nyújtanak a kezei számára. Csökkentik a vállra, alkarra és csuklóra nehezedő nyomást, és lehetővé teszik, hogy kényelmes és ergonomikus testhelyzetet vegyen fel természetes módon.

A karfák felső része habszivaccsal van kitöltve, így kellően puhák és rendkívül kényelmesek.

PFC™360, 60 mm-es gumi kerekek
Hogy megóvjuk padlóját a karcolásoktól, a Diablo X-Gamert gumírozott felületű, agilis kerekekkel szereltük fel. Ennek köszönhetően bármilyen felületen élvezheti a szék mobilitását.

DIABLO DESIGN
A masszív sziluettet kellemes tapintású szövetkárpitok burkolják, ami a színek mélységével lenyűgöz és magára vonzza a figyelmet. Lenyűgöző dizájnjával, merész hímzésével és sötét Diablo-részleteivel ez a modell átalakítja játékállomását. A háttámla sima HDS™ műbőrből készült, ami még látványosabbá teszi új játékszékét!

A modern műszaki megoldások és a figyelemre méltó dizájn megbízható kombinációja. Bízzon a Diablo erejében, és hagyja, hogy új játékszéke forradalmasítsa nemcsak a játékot, hanem a napi munkáját vagy az íróasztal melletti tanulását is.

Adatlap
AnyagTextil
SzínPiros