Játékszék DIABLO KING Dark Sunflower X-Player 2.0 - Mariti

Játékszék DIABLO KING Dark Sunflower X-Player 2.0

Játékszék DIABLO KING Dark Sunflower X-Player 2.0

Diablo X-Player__1223

Új termék

Játékszék DIABLO KING Dark Sunflower X-Player 2.0, a legjobb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve.

108 100 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Játékszék Diablo X-PLAYER 2.0 - Dark Sunflower

KING méret

A Diablo X-Player a játékosok kedvence lett, mert tökéletesen ötvözi a jellegzetes dizájnt megbízható technikai újításokkal. A Dark Sunflower változat mindenki számára vonzó lesz, aki bevált megoldásokat keres egyedi és eredeti stílusban. Az energikus sárga szín és a sötét, klasszikus fekete szín kombinációja még jellegzetesebb megjelenést kölcsönöz játékszékünknek. Ha ehhez hozzávesszük a masszív konstrukciót és a jellegzetes logókat, garantált a forradalom a játékbeállításban!

ELSŐ A BIZTONSÁG
A kinézet nem minden, és ezt tudjuk. Gondoskodtunk arról, hogy az X-Player ne csak jelentősen kiegészítse szobáját vagy irodáját, hanem megvédje gerincét is a hosszan tartó ülés negatív hatásaitól. Játékszékünket két puha hátpárnával szereltük fel. A fejtámla gondoskodik a gerinc nyaki részéről és annak ergonómikus helyzetéről, az ágyékpárna pedig védi a hát alsó részét és minden háttámlával a megfelelő helyzetbe állítja. Az X-Playerrel nemcsak kényelmesen, hanem biztonságosan is ülhet – a háttámlák párnái hatékonyan megakadályozzák a testtartási hibák előfordulását vagy súlyosbodását.

A párnákat puha memóriahab tölti ki, ami megkönnyíti a megfelelő pozíció felvételét. Alkalmazkodnak a testhez és az általa gyakorolt ​​nyomáshoz, és lehetővé teszik a hát természetes beállítását.

MEGBÍZHATÓ ANYAGMINŐSÉG
Az EcoFiber™ háló és a Diablo Honeycomb™ háló különleges, strapabíró kárpitozást hoz létre, amely évekig nagyszerűen fog kinézni. A felhasznált anyagok rendkívül tartósak és kopásállóak, az erős Nylon™ LV3 varrás pedig megfelelő feszítést biztosít. Az ülés és a háttámla oldalai sima HDS™ ökobőrrel vannak bevonva, ami egyedi játékjelleget kölcsönöz a széknek.

Közvetlenül a kárpit alatt nagy mennyiségű puha HR hab található, amely rendkívül kényelmessé és ellenállóvá teszi a Player ülését és háttámláját a horpadással vagy deformációval szemben.

INNOVÁCIÓS MECHANIZMUSOK CSOMAGJA
A Tilttech™ Butterfly mechanizmussal az ülés még kellemesebb lesz. A rendszer lehetővé teszi az ülés magasságának beállítását és a test formájához való egyedi igazítását, ami még nagyobb kényelmet jelent.

Játékszékünk állítható háttámlával rendelkezik, amely a praktikus Tilttech™ sebességváltó karnak köszönhetően kihajtható, a Tilttech™ Swing rendszer pedig kellemes és biztonságos ringatást tesz lehetővé. Nem számít, mit csinál a számítógép képernyője előtt, az X-Player mindig rendkívül pontosan alkalmazkodik, és maximális kényelmet biztosít. Akár tanulsz, dolgozol, játszol, sorozatot nézel vagy szundikálsz – a kényelem garantált!

Az Armtech™ Hybrid SoftTouch habszivaccsal párnázott karfák sokkal többet nyújtanak, mint pusztán az alkar megtámasztását. A beépített beállításnak köszönhetően akár három fokozatban is állíthatóak, ami kényelmes és stabil pozíciót, valamint a vállak, alkar és csukló pótolhatatlan megtámasztását garantálja.

Az innovatív Air Damper™ System emelőmechanizmus biztosítja a csillapítást. Játékszékünk minden mozdulatához alkalmazkodik, így garantálja a szükséges kényelmet.

Mindez tökéletes kombinációnak hangzik, igaz? Egy olyan kialakítás, amely első látásra megragadja a tekintetét, és egy olyan konstrukció, amely kényelmesen támogatja a helyes pozíció megtartását – erről szól a Diablo X-Player. Bízz az erejében!

Adatlap
AnyagTextil
SzínSárga