Kék-fekete DIABLO játékszék - X-Gamer 2.0 - Mariti

Kék-fekete DIABLO játékszék - X-Gamer 2.0

Kék-fekete DIABLO játékszék - X-Gamer 2.0

Diablo X-Gamer__1052

Új termék

Diablo szövet játékszék kék-fekete színben, a legjobb minőségű anyagokból készült és a legújabb trendek szerint tervezve.

76 430 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Diablo X-GAMER játékszék - Cool Water

Ügyeljen a helyes testtartásra és biztosítsa a maximális kényelmet még a leghosszabb játékok során is. Az új Diablo X-Gamer játékszékkel egészségvédő ergonómiát és kiemelkedő kényelmet vihet mindennapi játékába, munkájába és tanulásába. Nézze meg a részleteket!

RUGALMAS HR HAB
A szék masszív szerkezete puha HR habbal van kitöltve, aminek köszönhetően a legmagasabb szintű kényelmet élvezheti. A Comfort Layer™ ülés most még több habot tartalmaz. A Diablo X-Gamer rendkívül kényelmes pozíciót garantál még a leghosszabb játékmaraton során is.

ECOFIBER™ SZÖVET KÁRPIT
Az új játékszékkel minden játék során maximális kényelmet élvezhet, hiszen kárpitja EcoFiber™ szövetből készült, amely biztosítja a megfelelő légkeringést és védi testét a túlmelegedéstől a legmelegebb napokon is. Az anyagot kellemes tapintású textúra és meglepő kopásállóság is jellemzi.

ERGONOMIKUS GERINCTARTÁS
A Diablo X-Gamer profilozott derékpárnával van felszerelve, melynek köszönhetően megvédheti hátát a helytelen testtartás kialakulásától vagy romlásától, és kényelmes, természetes gerinchelyzetet érhet el.

A párna memóriahabbal van töltve, ami rendkívül puha pozíciót biztosít - alkalmazkodik a test formájához és nyomásához. Rögzítés nélkül rögzíthető a háttámlához, így többféleképpen használhatod – nem csak az új játékszékedben.

MEGBÍZHATÓ BEÁLLÍTÁS
A Tilttech™ Butterfly egy magasságállító rendszer, amellyel másodpercek alatt beállíthatja az ülés magasságát és az asztal szintjét. Lehetővé teszi, hogy természetesen ergonomikus és kényelmes pozíciót vegyen fel.

A rendszer beépített Tilttech™ Swing funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a nyugodt lengést. A beépített gomb segítségével pontosan beállíthatja az ülés és a háttámla megingatásához szükséges nyomás mértékét a súlyától függően. A Diablo X-Gamer 115°-ig dönthető.

KIVÁLÓ FÜGGESZTÉS
A robusztus Tilttech™ emelő beépített Air Damper™ rendszerrel minden eddiginél élvezetesebbé teszi a játékot! A Diablo X-Gamer cipők biztosítják a szükséges párnázást, és alkalmazkodnak tested természetes mozgásaihoz, hogy maximális kényelmet biztosítsanak még intenzív játék közben is.

PUHA KÖNYÖKTÁMASZ
Az Armtech™ Hold SoftTouch karfa tökéletesen megtámasztja a kezét és a csuklóját a mindennapi munka, tanulás vagy az íróasztal melletti szórakozás során. Lehetővé teszik az ergonómikus és kényelmes pozíció megtartását, a felső puha habpárnázás pedig nagyobb kényelmet biztosít.

PFC™360, 60 mm-es gumi kerekek
A Diablo X-Gamer tökéletesen siklik bármilyen felületen. Ezen kívül gond nélkül élvezheti a szék mobilitását, mert a kerekeken lévő gumibevonat védi a padlót a karcolásoktól.

DIABLO DESIGN
Az X-Gamer modell forradalmat hoz szobája belsejébe! Tetszetős tapintású, sötét fekete színű kárpit, amely eltakarja a masszív sziluettet, magára vonzza a figyelmet és sötét és eredeti megjelenést kölcsönöz az egésznek. A Diablo jellegzetes hímzései és részletei gazdagítják játékállomásodat, és igazi metamorfózist adnak neki. A háttámla sima HDS™ ökobőrrel van bevonva, amitől a szék fenomenálisan néz ki.

A Diablo X-Gamer megbízható társ minden játékhoz és mindennapi munkához vagy az íróasztal melletti tanuláshoz. Rengeteg kényelmet és egészséges kényelmet biztosít, és látványos átalakítást ad szobájának.

Adatlap
AnyagTextil
SzínKék