Zöld-fekete DIABLO játékszék - X-Gamer 2.0 - Mariti

Zöld-fekete DIABLO játékszék - X-Gamer 2.0

Zöld-fekete DIABLO játékszék - X-Gamer 2.0

Diablo X-Gamer__1051

Új termék

Diablo szövet játékszék zöld-fekete színben, a legjobb minőségű anyagokból készült és a legújabb trendek szerint tervezve.

76 430 HUF

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Diablo X-GAMER játékszék - Green Emerald

Élvezze a játékot, és biztosítson kényelmes és biztonságos távmunkát, e-learninget és minden játékot. Az innovatív Diablo X-Gamer játékszék nagyszerű kényelmet biztosít, és hatékonyan védi testtartását. Ismerje meg jobban, és meglátja, hogy az előnyök egész csomagja várja Önt.

ECOFIBER™ SZÖVET KÁRPIT
A Diablo X-Gamer kabát rendkívül tartós EcoFiber™ anyagból készült. Rendkívül kopásálló, így még évekig megőrzi nagyszerű megjelenését, miközben kellően lélegző ahhoz, hogy új játékszéke megfelelő légáramlást biztosítson a test túlmelegedésének megakadályozásához. A Diablo X-Gamer készülékkel minden játék teljesen kényelmes lesz.

HABBAL TÖLTÖTT ÜLÉS

Az ülés sportos kialakítása HR habbal van kitöltve, amitől nagyon kényelmesen fogod érezni magad. Ezenkívül a széles Comfort Layer™ ülés még több habszivacsból készült, így a Diablo X-Gamer kényelmes és meglepően puha!

CSÍPŐIZÜLETEK TÁMOGATÁSA
A Diablo X-Gamer ülés ergonomikus derékpárnával van felszerelve, amely megvédi a hát alsó részét az elmozdulástól. Ezzel elkerülheti a hosszú ülés következményeit.

A párna nincs rögzítve, így nem csak az új játékszékedben használhatod, hanem bárhol, ahol puha és kényelmes támasztékra van szükséged. Memóriahabbal van töltve, így alkalmazkodik a test formájához. Kényelem garantált!

KÖNNYŰ BEÁLLÍTÁS
A Tilttech™ Butterfly rendszer lehetővé teszi, hogy az íróasztal magasságától és magasságától függően állítsa be az ülés szintjét, segítve a helyes testtartást, és hihetetlen kényelmet biztosít még órákig tartó játék, munka vagy tanulás után is.

A Tilttech™ Swing funkció pihentető lengést biztosít. Könnyedén beállíthatja az ülés és a háttámla megdöntéséhez szükséges nyomást, és testsúlyához igazíthatja, hogy kényelmesen lendülhessen. A Diablo X-Gamer 115°-ig dönthető!

KIVÁLÓ TOMPÍTÁS
Kivételesen kényelmes ülések várják Önt, mivel a Diablo X-Gamer ülés alkalmazkodik az Ön testmozgásaihoz. A csillapításról az erőteljes Tilttech™ Lift rendszer gondoskodik, beépített Air Damper™-rel. A teljes kényelemre koncentrálunk!

KÉNYELMES KARFA
Az Armtech™ Hold SoftTouch karfák enyhítik a vállra, alkarra és csuklóra nehezedő nyomást, és elősegítik a természetes ergonomikus pozíciót.

A karfa felső része habszivaccsal van kitöltve, így kellően puha és rendkívül kényelmes tartást biztosít.

PFC™360, 60 mm-es gumi kerekek
A Diablo X-Gamer modell egyedi gumírozott kerekekkel rendelkezik. Bármilyen felületen élvezheti a szék mobilitását anélkül, hogy aggódnia kellene a karcolásoktól.

DIABLO DESIGN
A háttámla friss HDS™ ökobőrrel borított, így az új játékszék lenyűgöző látványt nyújt. Merész sziluettjével és szilárd felépítésével a Diablo X-Gamer forradalmasítja játékasztalát, míg a Diablo merész hímzései és sötét részletei minden lépésnél lenyűgözik.

A műszaki innováció és a Diablo márka jellegzetes dizájnjának tökéletes kombinációja. Bízzon megbízható megoldásokban, és gondoskodjon arról, hogy a mindennapi munka, tanulás és szórakozás teljesen kényelmes és biztonságos legyen a testtartásában.

Adatlap
AnyagTextil
SzínZöld