Ergonomikus fekete-fehér Diablo V-MASTER szék - Mariti

Ergonomikus fekete-fehér Diablo V-MASTER szék

Ergonomikus fekete-fehér Diablo V-MASTER szék

DIABLO V-MASTER__1535

Új termék

Diablo irodai szék fekete-fehér színben, a legjobb minőségű anyagokból és a legújabb trendek szerint tervezve.

187 900 HUF

Egyéb színkombinációk

m

Ingyen



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 790 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Diablo V-Master irodai szék - fekete-fehér

A V-Master irodai szék egy exkluzív Diablo modell, amelyet kifejezetten elegáns üzleti interiérbe terveztek. Mágneses kialakítása a fekete klasszikus árnyalatában, fehér V-Mesh hálóval azonnal felkelti a tekintetét. Kiválóan alkalmas vezetői irodáknak, építészeti tanulmányoknak, ügyvédi irodáknak, de tekintélyes oktató- és konferenciatermeknek is.

A kifinomult dizájn, a részletekre való odafigyelés, a kiváló minőségű anyagok és a funkciók széles skálája a Diablo V-Mastert egyértelműen a csúcstermékké teszik az ergonomikus székek között.

ELEGÁNS V-MASTER IRODASZÉK
Az ergonomikus V-Master szék kiemeli a belső tér professzionális jellegét. Fontos, hogy modern, elegáns kialakításának köszönhetően a V-Master tökéletesen illeszkedik a hagyományos és a modern irodabútorokhoz egyaránt. Ez időtállóvá teszi az irodai széket, és bármilyen helyiségben jól mutat, a dekorációtól függetlenül.

Az exkluzív V-Master irodai szék a cégtulajdonosok, vezetők és irodai dolgozók minden igényét kielégíti. Az elegáns stílusmegoldások és a megbízható mechanizmusok kombinációja, amelyek lehetővé teszik, hogy az ergonomikus széket az Ön egyéni igényeihez igazítsa, hosszú évekre szóló befektetés, amely garantálja a kívánt vizuális és egészségügyi hatásokat.

A TÖMÖR V-HÁLÓ GONDOZIK KÉNYELEMÉRŐL
A hálós szék az irodai székek leggyakrabban választott modellje kiváló légáteresztő képessége és a munkavégzés során nyújtott kényelem miatt, függetlenül a helyiség hőmérsékletétől. A használt V-Mesh modern megjelenést kölcsönöz a fotelnek, ugyanakkor rendkívül erős és strapabíró. Ezért az eltelt napok ellenére a V-Master irodai szék még mindig úgy néz ki, mint az új.

ISMERJE MEG AZ ERGONÓMIKUS SZÉK JELLEMZŐIT

A V-Master irodai szék nem csak a kényelmes munkavégzéshez, hanem a testének legjobb ergonómiai pozíciójának megtámasztásához is megfelel minden követelménynek. Könnyedén bevezeti mindennapi életébe az egészséges ülési szokásokat, amelyek segítenek csökkenteni a hátfájást, megelőzni a mikrosérüléseket és elkerülni a testtartási hibákat.

A megbízható beállításoknak és funkcionalitásnak köszönhetően az ergonomikus széket igényeihez igazíthatja. Fedezze fel a Diablo V-Master lehetőségeit:

Magasság, ülésmélység és háttámla dőlésszögének beállítása. Az ülés alatt elhelyezett esztétikus gomboknak köszönhetően az összes mechanizmust Ön irányíthatja. Teljes irányítást kap anélkül, hogy meghajolna vagy elterelné a figyelmet.
A háttámla magasságának beállításával könnyedén megtalálhatja a tökéletes szintet, amely megkönnyebbülést hoz az ágyéki gerincének.
A szék 90° és 135° között tetszőleges helyzetben billenő üzemmóddal és háttámlával rendelkezik.
A fejtámla magasságának és dőlésszögének beállításával professzionális támogatást nyújt a nyakának.
A karfák széleskörű állítása (jobb-bal, fel-le, előre-hátra) stabilizálja a testet ergonomikus helyzetben.

V-MESTER SZÉK MUNKÁHOZ ÉS RELAKCIÓHOZ
A Diablo V-Master széket kihúzható lábtartóval szereltük fel. Bármikor kihúzhatja, hogy kényelmes pihenőhelyet biztosítson magának fekve anélkül, hogy el kellene hagynia az íróasztalát. A rendkívül kényelmes körülmények közötti szünet lehetővé teszi, hogy gyorsan regenerálódjon, és új energiával térjen vissza a hatékony munka folytatásához.

MINDEN ELEMBEN LÁTHATÓ ERŐ
A V-Master ergonomikus szék nagyon jó IV osztályú emelővel rendelkezik, amely a tartós alkatrészekkel együtt akár 150 kg-os terhelés mellett is kényelmes munkavégzést biztosít. A Diablo V-Master szék másik előnye a gumi kerekek, amelyek hozzájárulnak a csendes mozgáshoz és védik a padlót a sérülésektől.

Adatlap
SzínFekete